søndag 30. august 2009

SundayChallenge, Fotomorro - uke 35

Da er det klart for en ny runde i SundayChallenge, Fotomorro.

Denne uken har jeg ikke tatt mer enn 4 bilder..... latskapens uke :) Herlig det også!

Men mitt ukens bilde har en litt herlig historie:
Jeg skulle ut og lufte hunden før vi skulle legge oss her om dagen. Det regnet veldig, og hunden er ikke sæææærlig glad i å gå ut når det er monsterdråper som kommer fra oven! Men når vi så kom ut, så fikk han teften av noe veldig lite...... jeg så jo ingenting for det var jo midt på natten. Og hunden - joda, han presset seg frem bak sykkelen til eldstemann så den veltet - og da skjønte jeg hva det var.... en pittteliten frosk!! HJELP! Jeg hater frosker!!! Så hva gjør jeg da? joda, roper på min bedre halvdel..... for jeg vil INN!!!
Det var da jeg kom på det.... kamera! Bilde! JA! så inn fløy jeg - og hentet kamera. Ingen fare for at frosken stakk av da den hadde en vakt som stod rett over den, og stakkaren turde ikke gå en millimeter... Den hadde klart å komme seg litt under en flat stein før jeg fikk hentet kamera, men det ble da noen bilder når vi flyttet på steinen. Stakkars frosken stod der som forsteinet. Og hunden? joda, vi måtte holde han vekke med makt :)
Jeg fikk mine bilder, frosken fikk gjemt seg under steinen igjen og min mann var glad vi slapp å stå lenger ute i regnet :) Den eneste som var sur var hunden - og han var ultrasur fordi han ikke hadde fått "hilse på" :)


6 kommentarer:

 1. Et flott bilde av en ekkel skapning (nei, liker ikke frsoker jeg, heller, usj!). Fin søndag videre!

  SvarSlett
 2. Flott bilde!
  Og en arti historie med at angsten overvinnes av nysgjerrigheten :D
  Jeg synes den ligner veldig på en padde med sine vorter/knuter, men jeg ser ikke bakfoten dens om "padde-knuten" er der, men så du om den krøp eller hoppa?
  Ha en flott søndag videre!

  SvarSlett
 3. Om den krøp eller hoppet har jeg ingen peiling på - for jeg ble rimelig hysterisk :)
  Men den var veldig liten, så derfor tenkte jeg ikke "paddetanker" - men det kan godt være du har rett :D
  Ekkel var den uansett!!!!!!!

  SvarSlett
 4. Artig historie:0)
  Så lenge ein er utrusta med kamera er det utruleg kva ein kan overvinne!!
  Flott bilde vart det jo og....

  SvarSlett
 5. Hehe, ja du sier noe der :)
  Tenker på i sommer da eldstemann fikk trumfet igjennom et besøk blandt reptiler...... og jeg bare ikke hadde LITT lyst..... Men kamera ble hengt rundt halsen - og jeg gikk på med friskt mot! Og jeg er glad for det - for noen bra bilder ble det jo :))

  SvarSlett
 6. Æsj, ja det der lignet veldig på en padde! Ikke så verst på bilder og avstand ;)
  Jeg har også en artig froskehistorie, den skjedde på høsten for to år siden. Jeg sto i det lille dusjhjørnet vårt og ante fred og ingen fare. Plutselig kom Junior på 3 år springende inn på badet og det lyste spenning av øynene hans. Han spurte meg, nokså ivrig, om jeg visste hva han og pappa hadde funnet ute i boden vår. Selvfølgelig kunne jeg ikke vite det, men da hans far kom inn på badet med noe inne i de to nevene sine begynte jeg å få litt panikk og klaus. Du kan tro de hadde det gøy med å vise meg en frosk som var mer frossen enn hoppende, men til min store frustrasjon der jeg sto naken inne i et dushjørne med inngangen sperret av en frosk!! Jeg får faktisk frysninger ennå, bare av å tenke på det! :p

  Takk for linken, jeg skal ta en titt på det ;)

  SvarSlett