søndag 9. august 2009

SundayChallenge, Fotomorro - uke 32

Da er det søndag - og vi skriver august allerede.... Skolestart om vel èn uke....

Denne uken i SundayChallenge, Fotomorro blir mitt bidrag fra i går kveld :)

Siden jeg har hatt litt fototørke (grunnet været.... Skylder ALT på været akkurat nå....), så fikk jeg tatt noen få bilder av minstemann når vi spilte kort i går kveld. Uno er knallgøy!
Har så mange minner fra det spillet; når jeg var mindre og vi reiste på besøk til noen venner i Hamburg ble vi introdusert for dette spillet for første gang. Vi var 5 barn som spilte døgnet rundt :) Og vi kjøpte så klart med oss kortstokk hjem til Norge igjen.

Det har blitt myyyye Unospill oppigjennom - og vi har hatt noen kortstokker! Barna mine har vært vant til Uno hele veien - men nå selges det jo også her (som alt annet...), så samme stasen som det var for oss er det nok ikke.
Men: vi hadde det uansett veldig gøyt med Uno. Og minstemann - hun hadde DET showet for hun vant så klart :)))))))))10 kommentarer:

 1. Artig bilde. Har selv ikke spilt uno, men må nok prøve nå : )

  SvarSlett
 2. Og det ser man GODT at minstemann er utrolig fornøyd med! Et veldig bra bilde - blir glad av å se på det! Fin søndag til deg! Klem**

  SvarSlett
 3. Skikkelig familiekoselig fortelling:) hehe, det er sååå deilig å vinne, og så kan man erte de andre fordi de ikke hadde samme vinnerlykke som en selv;)

  Søt jente, det der:) Jeg kommer antagelig ikke til å delta idag siden jeg ikke føler for blogging. Men gjør jeg det, så lover jeg å si ifra!

  Klem til deg:)

  hilsen Lavynnia

  SvarSlett
 4. Har ikke spilt uno men det ser ut til at minstemann er fornøyd! Herlig fortelling og nydelig bilde!

  SvarSlett
 5. Et skikkelig gladbilde!!!!

  SvarSlett
 6. Hun er sikkert lite lite hyggelig å spille mot som minstemann her når han vinner;) Da er han konge på haugen og brysker seg stort.
  Ikke like kjepphøy når han taper. Da er det ikke noe kjekt å spille:)
  Artig bilde:)
  Jeg har ikke hengt meg på enda i dag. Er ikke i blogghumør og finner ingen inspirasjon:P
  Henger meg sikkert på senere i uken:)

  SvarSlett
 7. Et ansikt fyllt med vinnerglede ;)
  Nå finnes uno i flere varianter, anbefaler uno attack (usikker på det norske navnet men lurer på om det er uno extreme?). Der er det en boks som kortene ligger i og i stedet for å trekke et kort trykker man på knappen og boksen sender ut 0-15 kort! :D Kjempegøy vri på spillet! :D

  SvarSlett
 8. Morsomt bilde, tatt i riktig øyeblikk!
  Flott bidrag.

  SvarSlett
 9. Herlig bilde av noe som ser ut til å være et herlig øyeblikk :)

  SvarSlett
 10. Koselig med spill :) Og hun var i hvert fall en glad vinner!

  Ha en fortsatt fin uke :)

  SvarSlett