søndag 2. august 2009

SundayChallenge, Fotomorro - uke 31

Da er det klart for ny runde i SundayChallenge, Fotomorro. Bli med du også :)))
..
Forresten så må jeg også informere om fotokonkurransen på Fotomorro - du kan vinne en veske fra Zippit! Ta en titt her :)
..
Denne uken har det vært så dårlig vær at det har blitt veldig smått med fotografering.... Æsj, jeg er sååååå lei av regn! Like før vi får svømmehud mellom tærne jo :(
Uansett - her om dagen mellom regnbyene - tok jeg meg en tur i hagen for å ta litt bilder av liljene. En gang hadde vi både gule, hvite og oransje. Nå er det to hvite igjen (som for øvrig ikke er særlig hvit grunnet alt regnet), og en haug med oransje. Den fargen må være den mest hardhause :)

Her er mitt UKENS BILDE:

9 kommentarer:

 1. Wow for en start på SundayChallange, fabelaktig flott. Og nå se eg hvorfor eg er så glad i den fargen, helt nydelig er den.
  Fantastisk flott bilde!!!!

  SvarSlett
 2. Takk :)) Ja, den er så utrolig flott den fargen - så der har vi nok veldig lik smak :)))

  SvarSlett
 3. Nydelig farge i bildet ditt!

  SvarSlett
 4. Synes også denne fargen er flott, men selv har jeg slitt med å få tatt klare bilder av gule, hvite og oransje blomster med mitt kamera. Må nok skaffe meg macro snart, tenker jeg:)

  Er enig med deg. Regn er ikke særlig morsomt for oss fotoentusiaster:) Håper det kommer klarvær snart, med sol og blå himmel. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 5. For en flott farge på bildet,, likte det veldig godt..:)

  SvarSlett
 6. Flott bilde og jeg likte måten du har klippet det på. Liljer er jo lange linjeformet på en måte og du gjenspeiler det liksom i dette utsnittet.
  Orange er høsten farge - det må vi nok bare innse.. og jeg vet ikke om jeg tør si det, men jeg så en gåseplog på vei sørover i dag. 2. august! va skal man si tl det? Resteplasser til Syden? Neppe. Høsten kommer tidlig...
  Jørn Hoelj, ja! Han hadde jo et par slagere:)

  SvarSlett
 7. Vakker lilje, med med sterke og varme farger.
  Flott bilde!

  SvarSlett
 8. Lekker lilje! Orange er en fantastisk farge. Den er prangende, og bør derfor ikke komme i alt for store doser, men en rabatt med orange liljer hadde ikke vært å forakte. Og den dosen orange kunne godt vært diger :-)

  SvarSlett
 9. Kjempeflott bilde, hadde vært fint å forstørret og hengt opp på stueveggen ;)

  SvarSlett