onsdag 5. august 2009

Blogglisten - det funker jo overhode ikke som det skal!

Jeg har tagg fra blogglisten både på denne bloggen og mine to andre: Fotomorro og SundayChallenge

Nå er det slik at denne og SundayChallenge blir oppdatert på blogglisten - mens Fotomorro derimot......... Det er en stund siden jeg oppdaget dette - og jeg har sendt mail til blogglisten, så klart uten å få svar! To ganger!!!!!

Fotomorro var faktisk den første av mine blogger som jeg registrerte på Blogglisten.

Men nå leste jeg for litt siden at andre også har problemer.... Christopher (som er gift med Jan Thomas) har en blogg der han faktisk skriver om det samme.

Jeg fjerner taggen på Fotomorro - for JEG gidder ikke reklamere for Blogglisten når det ikke virker som det skal..... Og blir da listen riktig? Selv om det er maaaange besøkende på en side er det jo ikke sikkert det vises på Blogglisten, og da synes jeg faktisk at listen mister troverdighet....... Ikke det at dette er noe fasit på bloggene rundtom - men når noen blogger ikke vises blir jo hele konseptet TOTALT FEIL!

Synes i allefall det minste vi kunne forventet var å få svar på mail - i allefall når den er saklig og høflig..... mailen altså :))))

EDIT! I dag (5.8) fikk jeg endelig svar fra Blogglisten. De mener alt nå skal fungere som det skal - men jeg får ikke pinge innlegg på Fotomorro - får bare feilmelding...... Da fungerer jo ikke alt som det skal da vel?! Har nå sendt skjermbilder så får se selv se hvilke svar jeg får på det forskjellige..... :)

4 kommentarer:

 1. Etter jeg kom tilbake fra sommerferie har Blogglisten vært helt håpløs. Så nå har jeg gitt den opp, jeg tror ikke jeg gidder mer. Men jeg har ikke fjernet taggen.

  Jeg registrerte bloggen min for lenge siden, før det var noen kategori som het foto. Men å få oppdatert infoen slik at du blir registrert der er også helt håpløst.

  Synd egentlig for det er greie og oversiktlige sider - når den fungerer.

  SvarSlett
 2. Er enig mht sidene - men når de ikke fungerer så mister de jo helt sin essens!
  Som sagt så har jeg tre blogger der - og to av de ligger på topplisten under Foto - den siste, altså Fotomorro (som var registrert først) finnes ikke med mindre du søker på den. Der vises aldri oppdateringer herfra heller.
  Fotomorro har hatt enormt mange fler besøkende enn SundayChallenge, og når den siste ligger på topplisten..... jepp, du skjønner :)

  SvarSlett
 3. Den er og blir ustabil! De skriver så greit på siden at de har NOEN FÅ problemer..... HAH! Kjenner flere som har problemer med den listen så den ekte listen ville nok sett annerledes ut.

  SvarSlett
 4. Det er visst gått helt i surr der altså....
  Hm! Håper at listen kan "friskmeldes" snart da.
  Det er uansett irriterende når ikke det fungerer slik som det skal.

  SvarSlett