fredag 14. november 2008

Øyets nytelse!

Så var det helg igjen gitt! Ukene flyr!! Før vi vet ord av det er det jul......
Heldigvis kan vi på julaften begynne den virkelige nedtellingen til ferie i januar :-) Å, jeg gleder meg sånn til å kunne pakke snippesken og reise til varmen for en stakket stund :-)

Vel, min kjære kom seg til slutt hjem natt til tirsdag! Jeg kapitulerte til slutt - skulle jo opp igjen tirsdag morgen..... Vi bestemte oss mandag at vi skulle bruke tirsdagen til julegavehandel - han ble hjemme fra jobb da han kom hjem om natten. Julegavehandel ble det - i tillegg til pinnekjøtt på Ikea (som smakte fortreffelig - og som gav mersmak...) - så nå er vi faktisk nesten ferdig med julegavene for i år :-) Herlig!!!!!!! Fordelen med å være litt tidlig ute er jo at det faktisk er litt å velge i, ikke minst i størrelser!!! Kommer man nærmere jul kan man jo være helt sikker på at det som du har lyst å kjøpe allerede er kjøpt av andre som likte det like godt som deg, og derfor henger bare helt andre størrelser enn det du vil ha igjen! Typisk!!!!!

Må vise en bukett jeg fikk lørdag - den er et syn for guder! Eller var..... begynt å henge med hodet endel her nå, men nydelig - gjett!!!! Liljer og hvite roser :-)
Tok også noen bilder av en søt blomst jeg fikk, litt usikker på hva de heter... Men det er blomster på stilk som står i en vase. Helt nydelige er de!

I dag er svoger 40 år!!! HURRA!!!! vi gratulerer så masse - og håper gaven faller i smak! Spleisegave blir det i år - spennende!!! Ønsker deg en superbursdag Bjørn :-)

Vel, da er det vel bare å ta helg om litt - en rolig helg denne gangen???! DET gjenstår å se......

GOD HELG :-)

2 kommentarer:

 1. Fine blomster!
  Fikk en klump i magen jeg no, når jeg leser at du er ferdig med julegavene - føler panikken stiger opp mot hodet....HJELP!!! Skulle ønske det var jeg som var ferdig med julegavene, men jeg har faktisk kjøpt en i dag! Hurra for meg. Har faktisk litt stress på det med julen kjenner jeg, før var jeg bestandig ute i siste liten, men det gikk helt greit. No liker jeg å være ute i GOD tid - derfor føler jeg litt på julestress allerede i oktober - tror jeg må jobbe litt med det der. I dag er planen å begynne med julekalendergavene til barna (pakke inn å se hvor mange jeg har) Så jeg er da i gang ;)
  Ha ei fin helg Monica!

  SvarSlett
 2. Mona: Jeg er ikke ferdig med julegavene dessverre - men nesten!!! Kjenner meg veldig igjen i det som du skriver ja.... Derfor bare kastet vi oss ut i det nå - ble jo bestemt mandag, så det var litt hals over hodet! Men godt - veldig godt!
  Foreslå for barna at vi neste år tar julen i syden jeg..... fikk ikke helt gehør, men kan jo være med litt jobb..... hehe - hadde passet meg helt perfekt!
  Julegavekalender til barna har jeg gitt opp... blir så himla mye styr! Barna synes det er helt greit med sånne kjøpekalendere i forskjellige varianter, så da er mor (og far) fornøyd med det :-)

  SvarSlett