fredag 21. november 2008

Det snør, det snør - tiddeligbom!

Snøen har lavet ned det siste døgnet - mest siden kl. 01.00 i natt... Det er helt hvitt ute, og alle hjerter gleder seg - i allefall barna sine :-) De var elleville i morges og Siri hadde den beste: "God Jul" og trallet i vei på julesanger :-) De er herlige de små - vi voksne ser bare; KAOS!
-

I går var det jo totalt kaos på veiene rundt her, da alt stod på Valle - som vanlig ved snø.... Men i dag ser det ut til at alt går som det skal på veiene!

Jentene hadde likevel trening i går - i snøføyken! Foreldremøte hadde vi etterpå, med enn noe frafall grunnet trafikken, og det gikk fort og greit! Er sååååå imponert av foreldrene til disse jentene, de er så positive og tilstede i alt vi gjør - og da blir det lett for meg med den "jobben" jeg skal gjøre :-)
-

Ellers holder jeg på med et julegaveprosjekt som har tatt endel lenger tid enn planlagt... Ikke minst fordi det er valgets kval tilstede! Men det er bare å stå på, for fristen nærmer seg fortere enn den burde!!!

Her i huset blir det trening for eldstemann i dag, og svømming for minsten. Så er det overnatting for eldstemann.

I morgen skal vi i besøk til svoger som fylte 40 år forrige uke. Barna skal sove der, mens vi voksne tar kvelden som den blir :-) Gleder oss til det :-) Søndag blir som den faller seg!!!


Ønsker dere alle en flott helg; med og uten snø :-)

2 kommentarer:

  1. God helg en dag for sent - og jeg foretrekker den UTEN snø selv om det ser dårlig ut....
    Klem MT

    SvarSlett
  2. Sant så sant! MEN; med det været som har vært i helgen så blir det ganske flott med snøen :-) Knallsol og snø som knaser er flott!!!

    SvarSlett