tirsdag 4. november 2008

Skjebnedøgn!


Da er det snart avgjort - i allefall i USA! tror vi alle kan konkludere med... ENDELIG!

Jeg synes helt ærlig at vi har hørt om Obama og McCain siden tidenes morgen! Synes forresten alltid det ved valg "over there".. Hovedkandidatene for demokratene og republikanerne stiller i media "24-7" for tiden!
Bush stakkar er jo kommet helt i skyggen av valget - og ikke minst alt før valget! Men; nå er vi der!!! HURRA! Det neste døgnet vil mye endres for enten Obama eller McCain - endres MYE! Nytt hjem, mange nye mennesker rundt dem hele døgnet, eget fly, egen sjåfør osv... Listen er lang! Men så får også denne personen mest makt i verden, så det er et ærefullt og tungt verv! Ikke minst å skulle rydde opp i alt forgjengeren (uten å nevne navn) har gjort.....

Nå skal jeg holde for meg selv hvem jeg setter min lit til - og hvem jeg tror vil vinne! Uansett er jeg vel glad for at Bush forlater tronen - og jeg tror verden blir ett bedre sted uten han..... :-)

Jeg vet i allefall at jeg skal være glad når jeg slipper å høre mer om dette valget...
Good luck to both of You!
PS! Bildet..... made by me...

2 kommentarer:

  1. Nå skal det nå sies at mediene har valgt at Obama skulle vinne valget for mange måneder siden....det eneste de har vist på tv er han... Innimellom kom de på at det faktisk var en kandidat til og måtte lage en liten repotaje om det innimellom.
    Jeg for min del spyr av hele saken. Det har stor betydning for oss ja...men helle måne da...må de snakke om det HVER eneste dag på nyhetene??? Glad det hele er over...og lykke til sier jeg bare til Obama med å prøve å redde det landet...og alle andre.
    Støvveljenny

    SvarSlett
  2. Heia Obama - historie er skrevet :-) Verden blir definitivt bedre uten Bush!!!!!!!

    SvarSlett