fredag 15. august 2008

VALPESYYYYYYYK og morro på andres bekostning!

I går hadde Siri fri fra SFO. Og hva gjorde kloke mor?!? Joda, tok henne med på valpebesøk..... Lurt?! NEI! Jeg ble jo helt syyyk... Siri og for den del.... Men heldigvis er valpene vekklovet - takk og lov for det! Ellers vet jeg sannelig ikke :-) De var jo bare helt nydelig, nydelig, nydelig :-)

Tok så klart noen bilder av Siri (as usual..) - så bedøm selv. Smelter du ikke, da har du et kaldt hjerte...hehe :-)


Når vi så kom hjem hadde vi begge et seriøst behov for å være opptatt med noe... så vi laget antennesveis på Timon stakkar! Hehe, morro var det definitivt - for oss vel å merke, det ses kanskje?

Og så - til slutt i dag; et skikkelig bilde av sjefen i huset! Han som ikke engang skulle få lov å komme på fanget.. Som smeltet våre hjerter så totalt for ett år siden, og som hver eneste dag smelter våre hjerter! Han er blitt skikkelig bortskjemt, men har jo sine regler også... Er bare blitt litt mindre av de med tiden! Men èn ting vet jeg; i sengene får han IKKE ligge! (i allefall nå..hehe)

Ha en strålende helg :-)

3 kommentarer:

 1. ÅHHH SÅÅÅ skjønn valp. Skjønner godt at dere ble fristet.
  Men Timon er jo verdens skjønneste da, og så er han bestevennen min:-)
  Godkos fra Sirilise

  SvarSlett
 2. God gutten:-)))) Det bilde må du jo sende inn til konkurransen..hehe
  Alle valper er søte så det er farlig å besøke sånne små søte nusselige troll.
  Akkurat nå kunne jeg tenkt meg en hund som ikke gikk opp på spisebordet og ikke bryr seg om pc og klarer å løsne en knapp på den...for det klarte nemelig den søte pusen min i dag...
  Hehe...og det morsomme er at knappen er BORTE VEKK !!!!! Grrr....
  Klems

  SvarSlett
 3. Sirilise: takk, og ja - er så enig så enig! Jepp, bestiser!

  Marianne: Kanskje jeg gjør det, vi får se! Ja, det er farlig, altfor farlig! Herreguuuuud, alt hva de kan finne interessant?!?!

  SvarSlett