lørdag 30. august 2008

EG E` SÅ HÆPPI!!Gjett om jeg er glad!!!!! Etter noen års smertehelvete for laptop`en min, har den endelig fått hvile!!! Rett før helgen fikk jeg beskjed om at de tar den inn igjen, og jeg får pengene tilbake :-) ENDELIG!

Så hva gjør jeg da??? Kjøper meg en ny lap så klart! Veldig usikker på merke denne gangen, jeg som har vært (og er) HP freak... Men etter mye overveielser falt valget nok en gang på HP... Litt større og kraftigere enn tidligere, så dette blir bra! Kjempefornøyd så langt!

Eneste kriteriet jeg hadde denne gangen (i tillegg til de jeg har hatt før ja..) var at jeg skulle ha nummertaster på høyresiden. Irriterer vett av meg med alle KIDnr og bare nummertaster oppe, så det ble sånn.

Maskinen har bluetooth, noe som jeg synes var veldig praktisk mht å legge inn musikk på mobilene her i huset! Vi har jo forskjellige telefoner, og dertil forskjellige programvarer, så dette var lurt :-)


Ellers går det i ett! Siri begynte på svømming i går - kjempekjekt! Neste uke er det oppstart av turn, og fotballen for de begge er godt i gang allerede - både kamper og treninger. Så en travel høst blir det, men det er så kjekt!


I kveld skal vi slappe av og spise krabbe som vi fikk levert på døren av mamma i morges! Pappa hadde fått masse krabbe i teinene i går, så vi må jo nyte hver munnfull! Harald ble ikke såååå glad, han skulle jo helst vært på hytten selv da.. Men; nå er det ikke lenge til hummerfiske! Det blir bra!


Vel, på tide å ønske dere en riktig god helg - uansett krabbe eller ikke :-)


2 kommentarer:

 1. Grattis, grattis, gtattis :-)))) Misunnelig??? Jeg?? Å nei aldri:-))
  Glad på dine vegne og håper min går i samme retning snart.

  SvarSlett
 2. Marianne: TAKK :-) Gjett om det er deilig! Alt er over og ut mht expert for min del!!! NEVER AGAIN sier bare jeg....
  Livet mitt er plutselig verdt å leve (ehh... nesten) igjen, dette er konge!
  Håper din går i graven snart, veldig snart - eller i allefall får akutt hikke - MYE hikke!

  SvarSlett