fredag 1. august 2008

1.dag i ny måned og sommer på hell :-)

Da er det 1. august, og egentlig første dag for høsten :-) Jeg sier det med et smil, for ingen årstid er så flott som høsten! Fargemessig vel og merke.... Vil ikke tenke på været nei.....
Men været; vi har hatt en nydelig sommer, varmt og godt :-) I helgen er det meldt regn, og for å være ærlig; jeg gleder meg litt jeg! Joda, jeg er veldig glad i sol og varme, men de siste dagene har det vært litt for mye selv for meg.... Men vi skal jo ikke klage :-)
-
Her i huset har vi stått på hode, gulvet er snart ferdig lagt i begge stuene, så gjenstår trappen... Hjelp for et styr!!!! Alt utav skap, flytte fra ene siden til andre, flytte alt for så å flytte en gang til til andre siden..... Hadde vært enklere om alt var tomt ja... Men fint; KJEMPE! Er strålende fornøyd med arbeidet! Min kjære derimot er ganske lei og sliten forståelig nok.... Er nok glad han skal på jobb mandag så han slipper mer oppussing nå..hehe... Han er så flink, så flink; har fått meg en skikkelig "handyman" der ja :-) (heldigvis med tanke på alle mine idèer til tider...)
-
I morgen skal min kjære og sønnen vår benke seg foran tv og se
Solskjærs Testemonial-kamp. En tid er historie; babyface som ble "the man", og som har bevist for hele verden at han er en fantastisk spiller og personlighet! Det står stor respekt av det han har fått til :-)
Ikke minst, og det som facinerer meg aller mest med han; han er så jordnær og beskjeden! Jeg bøyer meg i støvet!!!!!
Håper og tror vi får se mer til den "lille-store" Ole Gunnar i årene fremover :-)
Bildet er lånt fra Dagbladet sine sider.
Ønsker dere alle en strålende helg - uansett vær :-)

2 kommentarer:

 1. Tror nok at høsten er min favoritt også -fargemessig! Hehe!
  Det er vondt å si det, men: det blir godt med pittelitt kaldere dager fremover... (Og det sa jeg kun med tanke på hodet mitt som tydeligvis har fått mer enn nok av varmen!)

  Koselig å prate med deg i kveld snuppa! Og se! Nå har jeg endelig fått lagt igjen noen kommentarer her igjen også vettu! -ALT for seint på kvelden som vanlig...
  Sov (fortsatt) godt Monica!
  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Hehe, Hege, enig der ja... har vært litt godt disse to dagene med litt kjøligere vær! Fy og fy, jeg som liker varmen.... men jeg innrømmer det...... regn gjør godt også :-) merket at jeg var begynt å tørke litt inn ja..hehe!
  Alltid kos å prate med deg snuppa :-)
  Sov godt snart (og litt tidligere) Hege :-)

  SvarSlett