mandag 4. august 2008

Superduperkjempefornøyd :-)

Har fått albumet mitt ferdig trykket - endelig! En stund siden det egentlig var ferdig, men gr visse sykehusavlastningsperioder for laptop`en min, så ble det litt venting før jeg kunne lage det helt ferdig!

Men: den som venter på noe godt venter ikke forgjeves :-) Superduperkjempefornøyd!!!!!! Hurra!

Er straks 100% ferdig med gulvet også - superduperkjempefornøyd der også gitt :-) Enda finere enn jeg kunne drømt om :-) Gjenstår litt listing og sånt, men det får gemalen ta etterhvert, kan jo ikke presse han mer nå... Har ennå noen prosjekt på lager, men han vet det ikke ennå - så her gjelder det å trå varsomt :-) hehe.... litt og litt :-)

Har vært og sett pusen til søstermor i dag! NYDELIG :-) Barna var jo helt i ekstase, spesielt Siri som er såååååååå glad i dyr! (les: normale dyr)... Steffen er mer på de eksotiske artene, noe som mor ikke helt kan like...... Han er glad i hunder og katter, men generelt er det reptiler som fenger mest.. (se bilde lenger ned.... æææsj...)

Så er hverdagen her nesten helt igjen, med alt den medbringer :-) Kjekt er det!

Legger ut et bilde av Siri fra hytten. Satt og lekte meg litt med kamera, og hun var helt henfallen i tv, så noen reaksjoner fikk jeg ikke - og da er det jo bare å knipse i vei :-) Synes det ble ganske så spesielt!


Ønsker dere alle noen superduperkjempeflotte dager :-)

3 kommentarer:

 1. Å! For ett flott bilde Monica!
  Det var skikkelig fint!
  Dyktig du! (Tar du mye for å fotografere bryllupet vårt? Hehe!)
  Hilsen bryllupsplanleggeren!

  Ps: Gleder meg til å se bilde av stua med nytt gulv!

  SvarSlett
 2. Hege: sant det var fint! Hun er ikke så vanskelig generelt å ta bilder av da... men å treffe den avslappenheten hun hadde her er ikke alltid lett!
  Bare sende meg flybill så kommer jeg :-)

  SvarSlett
 3. Superduper..fint bilde..... det nye favorittutrykket ditt???
  Du får legge ut ett bilde av siri og pusen når du har fått de av meg.
  Klems
  john blund kaller...zzzzzz.......

  SvarSlett