onsdag 13. august 2008

Pc`er ER og BLIR frustrerende objekter!

NEMLIG! Som jeg allerede har fortalt så har jeg min laptop inne på sykehus for 3.gang... Det er nå nesten èn uke siden jeg leverte den inn, og i dag er den kommet til logistikksenteret... Og dette skulle liksom ta èn dag iflg han hos Expert! De har lovet og løyet hver eneste gang jeg har holdt på med denne maskinen, så jeg er en smule f******* på de kan man vel si :-/

Men: så sitter jeg her da, med den gamle holken min av en laptop! Ja, har fått lånepc men når jeg skal lage forskjellig som jeg holder på med nå, er jo ingen av de programmene på lånepc, så da blir det holken :-)

I allefullefall; i går kveld satt jeg og lette etter noe på nett, og plutselig begynte laptopen å bråke noe veldig.. Hmmmmmm..... Vel, jaja, jeg fortsatte å jobbe og håpet det skulle gi seg. Så starter et program helt av seg selv, og explorer forsvinner. Programmet het antivirus xp 2008 , og det poppet opp med alerter i alle kanter! Ikke minst la det seg en alert på skrivebordet som bakgrunn, og skjermoppsettet mitt forandret seg helt! Ikke fikk jeg endret dette heller, for tab`ene med muligheter forsvant! IIIIIIIK!

Etter mye styr fikk jeg i allefall stoppet programmet, men siden dette var en Trojaner var det filer "all over"..

Klokken ble til slutt sengetid og jeg var så trøtt at jeg bare måtte sove.


Så i morges kl. 08.30 var det bare å sette seg ned å grave i problemet!

Hjelp for et styr!!!!!!! Scanning etter scanning online i sikkerhetsmodus - både med antivirus og spyware. Ikke akkurat gjort på ett minutt med en nesten smikkfull laptop heller...

Så begynte det å komme feilmeldinger - som jeg aldri har hatt på denne laptopen!
Men skrivebordet - det endret seg HVER gang maskinen startet til alertbilde og forsvunne tabvalg! Arg???? Mildt sagt!
Vel, etter mye frem og tilbake har jeg nå til slutt klart å fikse problemet - heldigvis! 9 timer i dag tok det (+alle timene i går) - så ingen skal komme her og si at jeg ikke har tålmodighet likevel........ hehe.....

6 kommentarer:

 1. Oj oj oj du er flink som fikk det bort da...og for en tålmodighet du har (når det gjelder sånne ting ihvertfall,hehe).
  Hadde det vært min maskin så tenker jeg du hadde fått den for lenge siden for nødhjelp:-)

  SvarSlett
 2. Himmel
  Det må jeg si Flinke damen. Imponert

  Jeg sier Geeeeeeiiiir. Fix this!!!!! NU!!!

  Snefrid

  SvarSlett
 3. Du får kjøpe deg en råtass med
  12,1" når du får hevet kjøpet på din gamle pc....HA HA HA HA :-)))))

  SvarSlett
 4. Marianne: hehe, får du dette får du ordne det sjøl - tro meg! hehe! Og 12,1"... hmmm, litt lite når jeg tenker meg om?!?!

  Snefrid: heldige du - har ikke Geir her vettu, så derfor MÅ jeg bare! MEN: har en aldri så liten utfordring til han om litt, så da får han litt å gjøre på ja... :-)

  SvarSlett
 5. Wow! Fikk du ordna det?! Dæ, du er dyktig Monica! Og ikke minst: TÅLMODIG! Hadde det vært meg, så hadde pc'n gått på hue ut vinduet! Vær du sikker!
  Hurra for Monica! -Jeg er imponert!
  Klemmer!

  SvarSlett
 6. Hege: Tro meg - det var på hengende håret x antall ganger ja.... Blir så frustrert over sånt skjønner du! MEN; heldigvis fikk jeg det vekk, og laptopen virker som et skudd igjen, så da kan jeg ikke klage :-)

  SvarSlett