torsdag 23. august 2007

PC`er er og blir frustrerende...

Helt ærlig, så mener jeg faktisk det! Alltid er det noe, noen programmer du skulle hatt, noen fonter du skulle hatt...eller så funker ikke alt som du vil - eller så sier det bare "god natt"... DET er nemlig det det har gjort her i dag - herreguuud (tro om han kan hjelpe?) - jeg blir gal altså! Men nå har jeg i allefall levert inn lap`en, til Mariannes store glede tror jeg (?!), så da får jeg "kose" meg med den gamle holken i mellomtiden. Frustrerende det òg skal jeg bare si.. tastaturet er så annerledes, så det blir endel skriveleifer underveis.. jepp, det er irriterende! Men uansett, nå er det ikke annet å gjøre enn å vente til HP da (for de må sende den til hovedkontoret), har gått igjennom maskinen. Og det tar nok sin tid! Og ikke nok med det, men dersom jeg ville ha backup av maskinen, joda, da kostet det 1000 kroner!!! Hørt på makan!!! Heldigvis, og jeg virkelig sier heldigvis, så har jeg senest i går ettermiddag tatt backup... så der har jeg lært av tidligere eskapader ja! Så tålamod er noe jeg mottar med takk om noen har noe til overs, jeg har nemlig ikke det når det gjelder sånne ting. Lap`en er vel den "tingen" jeg er aller mest avhengig av, så dette passet veldig dårlig!
Uansett - frustrert frue; det er hva jeg er i dag.... hehe
NYT SOLEN - den er snart vekk igjen!!!

2 kommentarer:

 1. Humm... Har lite tålmodighet jeg også når det gjelder sånne ting, egentlig når det gjelder alle mulige ting, så du får ikke noe tålmodighet av meg, men du kan jo få litt skapertrang?! Jeg har flust av det for tiden, men med hånda mi sier det stopp...

  Sukk fra Hege

  SvarSlett
 2. Sparegrisen25 august, 2007

  Jeg er fornøyd ja...du tok til vett til slutt.Du har jo bare utsatt det.Kjedelig når det skjer selvfølgelig men nå har du jo noe å glede deg til, du får tenke sånn. Den kommer hjem igjen,det er ihvertfall sikkert:-)
  Tålmodighets-klemmer i fleng :-)

  SvarSlett