tirsdag 14. august 2007

La regnet øøøøøøse ned.....

Jepp, som vanlig så regner det... Det er så supertragisk at jeg har ikke ord... Steffen er på fotballskole denne uken, stakkar - da skal det være fint vær jo. Men, det er lite å gjøre med det..
Ferien i år ble jo også preget av været - vel, egentlig skal vi ikke klage, for vi hadde flott vær den første tiden, men å tråkke Dyreparken rundt i regn er faktisk ikke å anbefale.. Resultatet ble en langvarig forkjølelse :-/ Men sum-a-summarum hadde vi en herlig tur i ferien, men jeg tror det blir siste gang på en stund med bilferie om sommeren ja - en mann her som ble litt (!) lei av å pakke inn og ut av bil, i allefall i regnvær..men men, nå er denne sommeren over for denne gang, så får vi se hva vi gjør til neste år. Mange ønsker og drømmer er det jo :-)
Så litt om Timon, vår kjære lille hjerteknuser: han er født 1. mai i Sandnes. Han skulle egentlig ikke bli vår, for vi skulle egentlig ha en valp i slutten av september. Men under over alle under så fikk vi da denne valpen ettersom oppdretter egentlig skulle ha han selv, men kunne ikke likevel gr forskjellig. Så heldig var vi :-) Og siden det regnet sånn den uken vi skulle være på hytten, tok vi heller turen til Stavanger og hentet "babyen" vår :-) Og det er jo bare helt herlig!! Vi har nok diskutert om han egentlig heller skulle hett Fant, for han er en skikkelig fantegutt - men så er det noe med det at barna hadde bestemt at han skulle hete Timon, og da ble det sånn :-)
Well, that`s all for now :-) Ha en strålende dag!!!


2 kommentarer:

 1. Hællandussen han var søt da!!!
  Det er jo ikke noe annet å si!
  Fante-Timon! ;)

  SvarSlett
 2. Sparegrisen14 august, 2007

  Håper du er fornøyd med innkjøpene i dag...vi var heldig da:-)
  Kose deg med vofsen du da i regnværet:-)

  SvarSlett