fredag 23. mai 2008

Hodet mitt er FOR fullt!!!!!!

Hodet mitt bobler over i dag..... det er altfor fullt!!!! Positivt fullt vel og merke :-)
Altfor masse som skal plasseres i boks, og sorteres i rette boksene, før alt kommer på plass!
Nyskjerrig??? hehe, skjønner jeg godt! Men jeg kan si såpass - les avisen i morgen, og les alt om streiken... hehe, dere som kjenner meg skjønner fort hva jeg mener :-)
Ellers så er det andre i hodet mitt kun i hodet mitt foreløpig (nesten), litt mer og mer på papiret etterhvert, så vi får se, vi får se :-) Blir veldig spennende fremover om ting går som jeg har tenkt! Har i allefall gode folk på lag, og det er betryggende.....
Nå ble dere vel ennå mer nyskjerrig.... hehe..... men det skal dere få være litt til. Skal fortelle mer, mye mer, når ting ser ut til å være klar. Så dere skal få vite alt, jeg lover :-)
Ellers skulle Harald og jeg egentlig vært i Paris nå, men der er det meldt regn i helgen - så da var det bra vi ble hjemme, for her blir det SOL!
Ønsker dere alle en riktig god og solfylt helg <3 <3 <3

1 kommentar:

 1. Marianne25 mai, 2008

  Kjempebra skrevet søs...ingen som skriver som deg... Ikke rart jeg ringer til deg hver gang jeg trenger hjelp til å klatte noe ned på ett papir:-)
  Ha en strålende søndag...
  For min del blir det innedag som alle de andre dagene denne måneden.
  Magnus kommer snart hjem og vi pakker og pakker og pakker. Ikke kan jeg nyte solen på terassen min heller for der står det akkurat nå tre malemenn fra estland. Ser bare skyggene deres bak persiennene:-)Og det lukter maling i hele leiligheten, ugg. Men terassen blir nå nymalt - noe vi ikke får nyttet..men men vi kommer til noe som er så mye bedre:-)
  Da får jeg avslutte før pc min forsvinner ned i en kasse før jeg vet ord av det...Alt blir lukket inne i små firkantete brune stygge kartonger...men i mrg er den STORE dagen....endelig.
  Klemmer i fleng.

  SvarSlett