onsdag 7. mai 2008

Fotosafari i hagen...

Må innrømme en sak jeg..... har vært veldig, veldig sløv mht fotografering det siste halve året omtrent. Ja, jeg vet - jeg tar gjennomsnittlig 92% flere bilder enn de fleste av dere, men for meg har det vært skikkelig døperiode. Kamera mitt var jo på "sykehus" etter vi var i syden, og da ble det liksom til at det ble liggende der....

MEN; det er aldri for sent!! Og våren er jo en fantastisk tid å rusle rundt med kamera og se om man får noen brukbare bilder (bare man gidder å ta det med seg da...) Jeg tok meg en liten tur med fotoapparatet i hagen i dag, og fikk noen bra blomsterbilder.

Så her har dere en titt på noen av bildene.

Ha en strålende helg om litt - en solfylt pinsehelg :-)4 kommentarer:

 1. Anonymous08 mai, 2008

  hei. falt tilfeldig borti bloggen din her. må si du har mye fint inne her. bildene du tar er jo kjempefin, er du fotograf? veldigsøt hund du har.
  Hilsen Beate

  SvarSlett
 2. Marianne09 mai, 2008

  Halloen...maledamen her :-)
  Knallfine bilder!!!!! Nå fikk jeg lyst å plante fine blomster i den hagen jeg ikke har,hehe. Får komme opp en dag til deg å nyte dine. Må bare male,male og male litt til først:-)
  Jeg forstår ikke at du sier du tar lite bilder, men det er jo som du sier...i forhold til andre.
  Men kameraet hadde jo vært på sykehus og etter ett sykehusopphold så trenger man ro og hvile. Så nå tipper jeg det er friskt å fint til å brukes:-)
  Kos dere i helgen.
  Klems fra "whiteeeeeeeeee",hehe :-)

  SvarSlett
 3. Takk, takk, Beate. Veldig hyggelig med kommentar :-)
  Takk, takk, Whiteeee! Blitt så hvit av all malingen fra taket eller????? heheeeeee....... Du vet, du er alltid velkommen, så det er bare å komme :-)

  SvarSlett
 4. Så fine blomsterbilder Monica! Misunner deg hagen... :-)
  Ha en flott pinse!
  Klemmer!

  SvarSlett