fredag 2. mars 2007

Spennende opplevelser!


I går var Siri, Marianne og jeg på Akvariet. Kjempeartig dag :-) Siri storkoste seg med pingvinene spesielt. Marianne hang nok godt på der ja, hun elsker jo de søte pinguene !!! Her på bildet står Siri med en pingvin som var mer interessert i henne enn å få mat! Alle de andre pingvinene var samlet oppe for fôring.....

På det andre bildet er det Mariannes leppepomade som er veldig interessant for pingvinen! Den var for øvrig en skikkelig nyskjerrigper - uansett hva vi "dinglet" med i vinduet, så kom den fykende! Men nå var dette med leppepomaden litt vittig da - ser jo ut som om den også vil ha litt!!!! Vi fikk oss i allefall en skikkelig latter :-)


Vi kunne i allefall, etter endt dag på Akvariet, konkludere med at dette er en opplevelse for barn og voksne - uansett alder!!!!!

2 kommentarer:

  1. Kjempefine bilder...jeg har jo sett de før da men de er like fine for det :-) Det var en fin dag på Akvariet den dagen ja...helt utrolig at du gikk (kanskje) mindre en 5 minutter før vi kom. Enig at det virker som vi på en måte nesten hele livet akuratt ikke har treftes....hehe Du vet hva jeg mener :-)

    SvarSlett
  2. Hehe, ja, det er så sant så sant - skulle vel egentlig treftes når vi var en 17 år gamle hvis alt hadde klaffet :-) Men nå er det noe med at vi tar vel igjen det tapte da - i allefall på talatuten og i annet.... hehe....
    Klemmer

    SvarSlett