søndag 25. mars 2007

Knips, knips....

Ok, jeg innrømmer det.... Våren = masse vakkert = maaaaaassse fotografering!!! (både nødvendig og unødvendig...) hehe... Takk og lov for den digitale verden......

Har jo vært et sånt fantastisk vær i dag, gradestokken krøp helt opp til 17 grader!!! Så etter at bedene mine hadde fått litt orden i "rusket" så måtte jeg jo hente kamera.... Og der gikk tiden gitt.... hmmmm, merkelig det der - men det er like fasinerende hvert år!!!

Jeg fikk i allefall prøvd ut vidvinkellinsen min på blomsterbilder - og det var en utfordring om sant skal sies - men det ble bra ( i allefall i mine øyne :-) )

Brukte nok også makrolinsen endel - men faktisk var det like morro å fotografere blomster med vidvinkel - og det var en spennende opplevelse! Og garantert blir dette IKKE siste gang.. Bildene her er tatt med nevnte linser - ett med hver linse.


Resten av dagen har gått med til klesvask (finnes jo ikke bedre tørkevær), og kos ute. Barna har vært frem og tilbake - og det er så godt å se av våren også gjør noe med de... Det kribler i beina etter vårleker; sykling, hoppetau, rokkering, hoppestrikk osv..... Herlig, herlig er det!!!!

3 kommentarer:

 1. NÅ er det en stund siden jeg har vært på kommentatorsiden....Kjempeflotte bilder du har tatt av blomstene dine. Vi har ikke hage vi, men en terrassekasse...skulle tro det var enklere å plante noe der...men så langt er jeg ikke kommet i år. Skulle vel lagt noe løk i høst men kom ikke så langt da heller. TTT her "nordpå"

  SvarSlett
 2. Anonymous28 mars, 2007

  Kjempetopp med VÅREN!!!!!Det gjør noe med oss alle.Pluss med den fine naturen!Lurt med løk om høsten!!!!Klems

  SvarSlett
 3. Takk for koselig kommentar på bildene - jeg fikk jo også ett med i BT tirsdag... Om enn noe klippet, så ...
  Snefrid; jeg plantet endel for to år siden, og endel i fjor - disse kommer igjen i år...
  Tips; liljer - plant om en stund (du får kjøpt liljer ferdig som du planter) og løken kommer år etter år. En god investering - -og RÅFLOTTE!!!!!
  Ellers er tips her om løk på høsten også godt tips :-) Jeg skal riktignok innrømme at løker er noe jeg stort sett glemmer... planter er liksom ferdig da.. eeeh...

  SvarSlett