fredag 9. februar 2007

Mimre, mimre...I dag har mimringen tatt fullstendig overhånd hos meg! Hele familyen satt og så på American Funniest Home Videos med nybakt i alle kanter, og hvor er det de filmer fra: Joda, Disney World!!! Himmel og hav - snakk om at jeg fikk mimretanker!!!! Er jo lenge siden jeg var der, men hjelpe meg for en opplevelse det var! Helt surrealistisk var det hele - om det skal forklares enkelt... Stort, megastort, gull, glitter - ja, rett og slett Amerika på sitt beste!!! Hotellene vi bodde på var jo som å leve i en drøm (se bilder) - det er mildt forklart... Prinsesser for noen dager - det er det ikke tvil om..............
Måtte jo fortelle barna litt, og lovet de at vi skulle se igjennom albumet i morgen (Siri skulle jo legge seg - og hadde blitt sittende om jeg hadde dratt frem albumet). Uansett - jeg ble jo helt på styr; der har jeg vært, der har jeg vært - og.... DER har jeg vært!!! Så enden på det hele ble jo at vi nesten (!) lovet barna at vi skulle reise dit når de ble større!! Dvs, vi sa at Siri måtte minst være 12 år før vi kunne tenke på det. Skulle det bli før det, må det bli Paris - Florida er så mye større at det nesten er umulig å svelge alle inntrykkene uansett alder.

Vel er det lenge siden min søster og jeg reiste til Unaiten med tante og onkel - -men hjelpe meg for noen minner det gav, og ikke minst en helt uforglemmelig opplevelse :-)

Ellers har dagen i dag gått i baking til Siri sin bursdag - som nærmer seg med stormskritt!! Hun er helt i 100!!! Siste bursdag i barnehagen, det er vel det største :-)

Nå tar jeg resten av kvelden foran tv - ikke mye å se på men det får duge det som er :-)

Ønsker alle to- og firbeinte en riktig, riktig god helg :-)

2 kommentarer:

  1. Mimre, mimre...
    Gode minner derfra ja.
    Klems

    SvarSlett
  2. Ja før du vet ordet av det så er Siri blitt 12 og du m å ikke tro de glemmer hva dere har lovet :) hehe. Lykke til med kakebaking og besøk...snakkes før mandag da..i kveld er det "partey" på meg.....

    SvarSlett