mandag 19. februar 2007

Gamle vennskap ruster ikke :-)

Fikk i dag en utrolig koselig telefon - fra en venninne som jeg ikke har snakket med nå på en stund. Det var så kjekt! Vi ble sittende lenge og vel å prate - mye å prate om :-) Veldig koselig med sånne overraskelser!
Hva jeg egentlig vil frem til er at vennskap som engang er bygget - ikke ruster vekk selv om det kan gå lang tid mellom hver gang man snakkes - t.o.m gjerne mange år! For vår del i dette eksemplet måtte det en veldig tragisk hendelse til - men uansett så tok vi opp kontakten igjen - og mye glede har det vært etter det! Så moralen i dette må da være; gammelt vennskap ruster ikke!!!
---
Ellers er det veldig lite nytt siden sist; dagene rusler og går. Styrer med mangt og ingenting! I morgen den dag blir det andre boller - da får jeg den lenge etterlengtete magiske maskinen min... Gleder meg noe helt sykt - kjekke ting å holde på med når andre ting ikke går helt slik man skulle ønske! For å forklare litt er dette en maskin som kutter ut det du måtte be om (av figurer og bokstaver som er med - eller kjøpes i tillegg), i 3 forskjellige størrelser. Trykk på knappen - og maskinen ordner resten!!! Så gleder jeg meg???? Trenger vel ikke svare på det....


Ha en god natt - og en finfin tirsdag som snart er i anmarsj :-)

1 kommentar:

  1. Hei Monica!

    Hvordan går det med deg og maskinen din?

    SvarSlett