onsdag 7. februar 2007

Blir litt frustrert... NEMLIG!

27. januar begynner Frustrerte Fruer igjen på TV2 - og dermed er det slutt for Greys Anatomy for denne gang - dessverre! Jeg blir frustrert av å tenke på det.... Fruene kan jeg klare meg uten, Greys er jo bare et must! Men, men, lite jeg kan gjøre med det - får vel finne noe å gjøre på når fruene ruller over skjermen...

Nå skal jeg igang med bryllupsinvitasjonene til A & T. Blir spennende - og de blir fine! Nydelige farger blir det. Og roser.... En herlig blanding av flott, delikat og annerledes. Så får jeg håpe at bruden og brudgommen blir fornøyd også :-)

Ellers er det ikke mye nytt å fortelle - dagene går og snøen ligger.. Kaldt og fælt er det. Liker IKKE vinteren. Gleder meg noe helt sykt til varme og sommer. Det er livet det.....

Ha en strålende dag - og ikke frys fast!!!!

2 kommentarer:

 1. Sitrus frukten08 februar, 2007

  Jeg blir så irritert på det dumme Greys.....irriterer meg like mye hver gang når de må slutte mitt inni noe spennende...overlever nesten ikke til neste uke. Også er det vel siste nå kommende tirsdag og ikke 27 januar???? Hallo du... du må våkne...Orker ikke tenke på alle de spennende episodene du går glipp av om du sluttet å se det i januar :-) Men nå kjenner jeg at jeg blir litt deppa av å tenke på dette så tror jeg må gå å ta meg en sitronbit, får liksom tankene over på noe annet det.
  Mye om denne serien nå, men vi får trøste oss med at den kommer sikkert tilbake i fellesferien... typisk !
  Håper du er kommet igang med inbydelsene,de blir nok fine tenker jeg.
  Ha en fin fin kveld...men når jeg tenker meg om kan jeg egentlig si det direkte til deg for har tenkt å ringe deg nå.
  Tytes. Klems

  SvarSlett
 2. Jajaja, skriveleifer kan faktisk skje!!!!!!!! mener jo så klart 27. FEBRUAR!!!!!!!!!!! uansett januar eller februar så er det drittirriterende - Greys er jo bare sååååååååå bra!!!!!

  SvarSlett