fredag 2. februar 2007

Alle på plass igjen!!VELKOMMEN HJEM til alle dere sydenfarere... hmmm.... brune og fine - ja, vi OG blir det (må bare vente til sommeren...)
Da er i allefall alle på plass igjen - tante og onkel i Oslo (kom hjem mandag da) og mamma og pappa i kveld! Godt at alle er vel tilbake - de har kost seg i fineværet (storm fikk de med seg òg) - og nytt sydenlivets glade dager! Vel undt til dere alle fire - men godt å ha dere på plass igjen også :-)
Marianne og jeg har i allefall tilbragt en god stund på flyplassen i kveld - kjekk fredagskos det - mange å se på, og vannvittig mye å gjøre på! Men - vi fant jo på noe lurt da.... hehe... Kast ikke bort tiden på ingenting - bruk den!!!!!! Det gjorde i allefall vi; vi stilte oss opp utenfor Narvesen, og Marianne leste fra forskjellige kort (sitater og annet bra!) og jeg skrev!! Kan jo brukes til mye - det gjelder bare å se mulighetene! Og på Narvesen - der er det jo mange tips! Tekstene kan man jo egentlig finne hvor som helst, i allefall på nettet - men det var jo veldig god fritidssyssel mens vi likevel stod der!
Og så kom de da - parentalene - svidde koteletter.... to skikkelige brownies!!!! Smilende og blid - herlig å se de igjen i allefall - welcome home :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar