mandag 12. februar 2007

Folk er og blir rare - eller??

Har tilbragt det meste av dagen i dag til å ringe forsikringsselskaper... Dvs jeg endte opp med en hyggelig dame i et av selskapene, og her ble jeg faktisk sittende i tlf i 1,5 time - ja, faktisk!!! Nå er ikke forsikringer mitt største interesseområde, men de er jo dertil veldig viktige da - i allefall om skaden skulle være ute.... Dama kunne fortelle at rundt 60% av landets barn IKKE er forsikret - og det er skremmende, er det ikke? Bare fordi foreldrene synes de kan spare den tusenlappen i året... Er ikke barna verdt det? Jeg blir helt sjokkert når jeg hører sånt... Vel, man burde vel ikke det egentlig, folk skal jo spare penger på alt mulig rart.... Forsikringsjungelen er en innviklet sak å komme seg igjennom, mange ting med liten skrift der, og ikke for å snakke om de enorme prisforskjellene (som nødvendigvis ikke trenger å skyldes de store forskjellene i dekningen )... MEN - jeg tror jeg nå er i mål!!! HELDIGVIS!!!
Nå skal jeg lage til besøket til Siri her - vel, vi begge skal det da. Så her blir det hæla i taket ( i allefall høyt lydnivå) i ettermiddag.
Så er det Farmen i kveld - med ny og bedre "lagsammensetning"..... En forsvant - heldigvis!!! Hehe.... kverulantene lenge leve :-)
Well, that`s all for now, folks!!!

1 kommentar: