søndag 22. mars 2009

Fotosafari: Fotballen er tilbake ツ


Jeg MÅTTE bare bruke dette bildet i Fotosafari ettersom Brann spiller sin første hjemmekamp i dag!!

Eldstemann tok dette bildet på Stadda`en under seriegullfesten i 2007! La oss håpe det blir som dette før vi alle er passè.......hehe ツ Må også fortelle dere at dette bildet har han på rommet sitt i plakatstørrelse - det er knallfint!! Han er så flink å ta bilder - og mor er så stolt, så stolt!

Vi har også tilbakelagt en helg i fotballens tegn ツ Begge barna har spilt cup! Vi har allerede konkludert med at det har vært vellykket selv om vi frøs noe veldig på den ene - og var søkk våt på den andre - så er det noe vi må ta med, og som vi begynner (?) å bli vant med ツ

Ønsker dere alle en flott fotballsøndag - og en HERLIG UKE ツ5 kommentarer:

 1. Jepp.
  Laget er Brann!!! ;)))

  STILIG bilde!!! :)

  SvarSlett
 2. Ja, det var tider det og vi kommer nok til å måtte vente i over 40 år på neste gang også.
  Jeg smiler her jeg sitter og kjenner en liten glede langt inne i meg for at minstemann har lagt fotballskoene på hyllen inntil videre. Gudene skal vite at jeg har stått på sidelinjen og fryst meg gul og blå og ønsket at ungene hadde valgt en innendørsaktivitet.
  Over 15 år som fotballmamma er det blitt, så nå er det ok å slippe en stund. Det er litt deiligere å sitte i en varm svømmehall eller på tribunene under en håndballkamp.
  Det finnes ikke nok klær i verden for at jeg ikke skal fryse. Bare ordet "Varegg cup" får meg til å klappe tenner.
  Og jeg er litt glad jeg ikke var på stadion i dag....

  SvarSlett
 3. Ida: så enig, så enig!
  Petunia: skjønner deg godt! Må ærlig innrømme at jeg noenganger lurer på hvorfor ikke barna kunne valgt innendørsidrett!!! Som i dag.... føler jeg har svømmehud mellom tær og hender ennå jo!

  SvarSlett
 4. Takk for koselig komentar på bloggen min - Er ikke helt enig i at Laget er BRANN, men uansett er det en god vårfølelse å vite at tippeligaen er i gang. og skal vi gå etter fotballen,ser det ut som at våren vil komme tidligere hvert år ;o)
  ha en flott dag,og en ny flott uke ;o)

  SvarSlett
 5. Smil!!

  Masse flotte bilder - ønsker deg en super mandag!

  Smil fra KKann

  SvarSlett