fredag 25. april 2008

ENDELIG HELG!!!

Å, nå skal det bli godt med helg!
Har vært en travel halvannen uke - gått i ett - så nå skal det smake med litt ro :-)
Forrige helg var vi på Reunion fra ungdomsskolen, gjett om det var artig!!!!! Det var helt sprøtt å se alle igjen! Det var enkelte man ikke kjente helt igjen - helt til de åpnet munnen... hehe......
Mye mimring og latter var det hele kvelden - og ikke minst mye å oppdatere seg på :-)
Vi var i allefall kjempefornøyd med kvelden - og komitèen for det hele hadde gjort en strålende jobb! Håper på flere slike "tiltak" :-)
For vår del ble vel hele kvelden litt avstumpet ettersom Harald fredag ettermiddag fikk beskjed at han skulle reise søndag formiddag..... (Han måtte ta det litt ekstra rolig!) Så søndag formiddag var han plutselig vekk!!!!! I hurten og sturten ble det denne gangen :-) Men han trives veldig godt, og alt går fint her hjemme - selv om det er rart etter å ha hatt han "hjemme" i alle år. Heldigvis er man sånn at man fort venner seg til omveltninger :-) Og for denne gang, så kan vi snart begynne nedtellingen!!! Barna savner pappaen sin masse, så klart, så det blir stor fest når han kommer hjem :-)
Ettersom Harald har vært vekke hele uken har det jo vært travelt! Så jeg har virkelig fått prøve "alenemortilværelsen"..... Nå har jeg da fått foreldremøter og konferanser - alt på èn uke - så det ble litt utenom alle aktivitetene!! Men det løser seg alltid!!!!! Og alt går så lenge man har et smil på lur!!!!
Så der - da tar jeg helg om litt! Et besøk skal gjennomføres i dag før det blir endelig helg, men for min del er det helg nå straks!
Ha en flott helg alle sammen - og ta vare på hverandre :-)

------------------------------------------------------------

Må dele en mail med dere - den var litt til ettertanke..........
En dag tok faren til en rik og velstående familie sønnen med seg på en tur ut på landet med den hensikt å vise ham hvordan fattigfolk levde. De bodde noen dager på en gård hos en familie som måtte ansees for å være svært fattige.
På turen hjem spurte faren sønnen, "Hvordan likte du turen?"
"Det var kjempeflott far"
"Så du nå hvordan fattigfolk lever" spurte faren
"Å ja" svarte sønnen.
"Så si meg, hva lærte du av denne turen?" spurte faren
Sønnen svarte da: Jeg så at vi har en hund og de hadde fire. Vi har et badebasseng som rekker bort til midten av hagen vår mens de har en endeløs elv. Vi har importerte små lanterner i hagen vår, mens de har en hel stjernehimmel om natten. Gårdsrommet foran huset vårt når frem til inngangsporten mens deres strakte seg helt til horisonten. Vi har et lite stykke land å bo på, de hadde marker som strakte seg bortenfor synsranden. Vi har tjenere til å servere oss, mens de serverte andre. Vi må kjøpe maten vår, de høster sin egen. Vi har høye murer rundt eiendommen vår for å beskytte oss, mens de har venner som beskytter dem."
Guttens far var helt målløs. Så la sønnen til: "Takk far fordi du viste meg hvor fattige vi er".
Er ikke perspektiv en vidunderlig ting? Det får deg til å undres på hva som ville hende hvis vi alle takket for alt som vi har istedenfor å bekymre oss for det som vi ikke har.
Sett pris på hver enkelt ting som du har, spesielt venner!
"Livet er for kort og venner kan vi aldri få for mange av "

4 kommentarer:

 1. Halloen "alenemoren" :-)
  Håper dere får en stille og rolig helg... utenom i mrg kveld for da tenkte jeg å ta en tur opp:-)
  Søt den historien og jammen meg mye sant i det du:-)
  GOD HELG!!!!!

  SvarSlett
 2. Velkommen skal du være :-) God helg til deg og :-)

  SvarSlett
 3. Godt å høre at du klarer deg som alenemor Monica! Det må være en stor overgang! Kos deg masse i helga, og takk for den fine historien!
  Klem fra Hege!
  PS: Går det bra med heklatøflene?

  SvarSlett
 4. Forresten. Her er hjemmesida til lampa i forrige post!

  Nattaklem, Hege!

  SvarSlett