onsdag 2. januar 2008

SALG OG NEDTELLING....

Så var vi igang med shopping i det nye året..... Steffen sa akkurat "Jeg har ikke brukt noen penger i det nye året jeg...." - der kan jeg ikke akkurat si meg enig... Salget er en god ting synes jeg :-) Siri spesielt vokser så fort at klærne fra i sommer allerede begynner å bli liten (korte), så da må hun jo få litt nytt.
Med nye klær er vi snart klar for full nedtelling til avreise... Dvs, vi har nok allerede begynt nedtellingen, for nå er vi der liksom - i denne måneden er vi reist!!! Det er bare SÅ deilig å tenke på at innen denne måneden er over har vi allerede fått noen herlige og varme dager under huden :-) Det skal bli vidunderlig!!!
Steffen har store planer om å ri på kameler denne gangen, så vi får se! Mors største ønske er en helikoptertur, fotografere fra luften, men om jeg tør er en helt annen sak! Froskeperspektiv kan vel være like greit som fugleperspektiv?!?!?! vi får se hva ferien bringer! EN ting er i allefall sikkert; masse bading og soling blir det i garantert :-)

1 kommentar:

  1. Så var januar kommet...min nedtelling begynner også.Ikke det at jeg skal noe men jeg teller ned til dere forlater landet jeg også, hehe... Blir jo tomt her uten dere i to uker MEN:
    Da skal endelig Timon få spise av egen tallerken ved bordet og ligge i sofaen og rulle seg dagen lang....Vi skal nok kose oss tenker jeg:-)
    Klem fra meg som snart skal se alt fra hundeperspektiv :-)

    SvarSlett