søndag 6. januar 2008

Mangt som kan være morro....

Jepp, er nemlig det!!! Fikk for noen dager siden en sms av en venninne - og jeg fikk meg en real latter :-) Denne videresendte jeg til min søster i går - uten å tenke noe mer på det. SÅ får jeg svar, og jeg ble satt helt ut. Helt merkelig, for egentlig ikke noe særlig vittig, men hjelp som jeg lo da!!!!! hehe....... Sms`en ble da som følger:
"Hei Bodil! Litt sent, men vil bare ønske deg en god påske og takke for all hygge i 1987! Pillene mot Alzheimer virker godt! Hilsen din tante Tor ".
Hvorpå min søster da svarer:
"Takk for det Tor. God jul til deg, det nærmer seg raskt! Hilsen onkel Frida".
Enn hvor teit det høres ut så var dette skikkelig morsomt! Du får en sms og begynner å lese.... Hei Bodil..... og tenker først - herregud, noen har sendt feil. Så skjønner du ikke mer før hele sms er lest, og får deg egentlig en skikkelig latter - jeg gjorde i allefall det! og svaret - joda, jeg ble helt tatt på sengen, hadde liksom ikke forventet meg noe svar jeg da..... hehe.....
Har fått helt dilla på en ny forfatter nå!!! Så nå er det full lesekveld hver eneste kveld (som om det var noe sjokk!). Forfatteren Jørgen Jæger er å anbefale på det aller sterkeste! Skikkelig krim - og ingenting er bedre enn det! Så her er det bare å kaste seg rundt å begynne å lese! Og bare til opplysning; mannen selv er fra Fana - så her er det skikkelig "sambygding" ;-)
Ellers var det bursdagsrace i går - Siri var i bursdag kl. 12 og kl. 15 :-) Gikk kjempefint - og vi ble værende i siste besøk til nesten 20. Jeg hjalp til der, og Siri var i besøk - og kjempekoselig var det etter besøket var gått! Storebror til bursdagsjenten var hos Steffen hele dagen, så det var en kjekk dag for alle!

Dagen i dag har vært skikkelig "innedag" med veldig ruskevær (som novembervær) ute, så vi har fått gjort litt på rommet til Siri! Tror jeg kan rydde der HVER helg, og likevel kaste en haug!! Men i dag fikk vi i allefall litt mer orden! Må jo ta det litt og litt, kan liksom ikke tømme alle lekene på en gang, men litt hver gang - det duger!!

Så er det bare 17 dager igjen til avreise - og vi begynner å merke dette.... endel ting som skal ordnes!
Vel, det var det for denne gang! Nå er det full uke igjen, og nesten alle aktiviteter er tilbake i hverdagen igjen. Klubb tirsdag for min del, og LKB helg neste helg :-)
Ha en flott uke :-)

2 kommentarer:

 1. Onkel Frida :-)07 januar, 2008

  Halloen :-) I dag har jeg isbiter til tær etter å ha stått 6 timer i byen og dirigert busser...brrrrr...

  Han forfatteren...var jo ett litt morsomt navn da... Var vel ikke Gjærvel til etternavn da?...en sånne fele mann?

  Med ønske om en god sommer :-)
  Onkel Frida

  SvarSlett
 2. Stakkars deg - Trygve - guiden :-) Hehe.....
  Får varme deg litt nå i kveld før ny økt i morgen da - men da skal du få varme deg her i huset!!!!
  Tante Tor

  SvarSlett