søndag 22. april 2007

Tanker på en søndag.

Jepp, så var den helgen over! Kjempekjekk helg; sightseeing i solskinn, buekorps i mangfold, knallgode middager og mye latter og morro :-) Med andre ord; en vellykket helg!!!!! Ja, det var stridt også, lenge å sitte, men mange koselige jenter er det! Og mye latter ja...

Har siden jeg kom hjem i dag tilbragt mye tid i offside (litt zzzz har det også blitt, helt tilfeldig men godt!).. Men nå satt jeg meg da ned her med compen! Og der får jeg bare en herlig mail!!!!! Så hva gjør jeg da? Joda, jeg legger den ut her jeg - sånn at dere som trenger noen råd nå før selvangivelsen skal leveres får det... Bare å bruke :-)


Ellers så må jo Brann nevnes i dag - himmel for en kamp!!!!! Hyling og jubling her i huset i allefall!!! Sæternes er nå toppscorer, og Helstad på 2.plass. Enn så lenge så leder Brann 4-1 - så der fikk de `enga.......... hehehehehehehe :-) HEIA BRANN!!!!2 kommentarer:

  1. Hei! Kjekt at det var en vellykket helg,fikk du noen blinkskudd av byen vår også? Det var jammen godt å høre at du også kan bli litt trøtt. Takker for den der zzzzzzz. Takker og bukker for stemmene også.Og siden jeg ikke er så flink til å holde på med sånn blogging så får jeg prøve meg her på kommentarsiden din. Flink er du ihverfall. Det ble mye BRANN her også igår,kjekt var det.Tenk om det fortsetter.
    Vibeke

    SvarSlett
  2. Vibeke - det heter ikke TENK OM... "i år skal det skje, som i 63....." den skal vi leve for litt fremover ja :-)

    SvarSlett