torsdag 12. april 2007

Blir jeg gaaaal?

Ok, nå er det nummeret før jeg bare venter til noen har bestemt her....
Først går det i planlegging med å lage ny terasseplatting, for garasjetaketprosjektet kan vi jo egentlig utsette likevel... Så plutselig er vi over på ferieplaner - og hvor; øst? sørøst? eller sør? eller opp eller ned??????? og så er det over igjen på måling av terasse.....
Nå har jeg da fått sendt noen forespørsler ang booking, men så må jeg plutselig tegne ny terasse, for skulle vi ha 3,5 eller bare 3 meter utover fra husveggen, og skulle den skrå bare litt og ikke fullt så mye som tegning nr 1, 2, 3..... ???

Jeg innrømmer det..... jeg tror jeg BLIR gal........ hehe :-)

3 kommentarer:

 1. Sånn er det bare!Litt "her og litt der" i diskusjoner og planlegging!!!!Lykke til!Klems

  SvarSlett
 2. Hei; Hei
  Du kan heldivis ikke bli gal dersom du er gal. Derfor er jeg veldig fornøyd med å være "gal". Slipper mange overaskelser da vet du. Jeg gleder meg til å sitte på terassen din, jeg vil nå anbefale 5 meter ut jeg, utepeis og boblebad og. Full pakke. Det kunne vært noe, he he. Men jeg må si at jeg er litt engstelig med tanke på atdin mann skal sette opp denne terassen, skal han få ryggproblemer nå igjen. Jeg skal Til Dubronik med familien min 9.-23.6.07. Da får du jo sitte på din nye terasse og tenke på meg da, og alle de fine bildene du kunne tatt der nede. He He. Det blir nok ferie på dere og, dere kan jo leie huset vårt rett borti veien. De sier jo det at stueforandring er det viktigste.... Ha en fin dag.

  Prekast
  Klemmer fra M1
  Ps vi skal vel snart på reise sammen vi og.!!!!!????????????????

  SvarSlett
 3. Hei dere!
  Takker for kommentarer!!
  Enig; ta og gi med samme mynt!!!
  M1: gal ja, vi er og blir det vettu :-) men godt er det... da er vi i allefall sammen om det! Ang terassen, så har nok ikke Harald tenkt å gjøre dette alene - så ikke bekymre deg!!! Mht til ferien din, så fikk du beskjed i går... hmmm... skjerp deg!!! Men jeg skal pepre deg med sms - tro meg!
  Jepp, reise, reise, reise.. ME LIKE!!!! Klems

  SvarSlett