onsdag 4. april 2007

Påsken nærmer seg!


Nå er det straks helligdager i påsken - allerede.... Selv om påsken er sen i år, så føles det tidlig. Tiden har jo flydd siden jul - kan ikke annet enn å innrømme det.
Vel, tiden fremover er jo bare å nyte i fulle drag - alt spirer og gror (inkludert froskene... hmm....) og det er den nydeligste tiden på året :-)

For oss som er glad i fotografering er dette den ultimate tiden!! Hver dag byr på nye muligheter, naturen forandrer seg hele tiden. Ikke minst er man mye mer ute, og det er lettere å dra med seg kamera - i allefall for oss som har litt størrelse på det. Er ikke bare-bare å dra med de kameraene i lommen hver gang man går ut. Tror forresten jeg må begynne å bruke litt det gamle kamera også - det kan jo ligge i lommen i tillegg.. Hmm, god idé :-)

Det jeg egentlig ville frem til her - før jeg drar på landet med tankene mine (skal jo ikke dit før i morgen!) - er at jeg vil ønske dere alle en riktig god påske! For anledningen har jeg pcscrappet en liten hilsen til dere alle!
Kos dere, nyt late (!) fridager - og spis for all del ikke FOR mye snop....

2 kommentarer:

 1. GOD PÅSKE !
  Ja nå kommer påsken for alvor her. Jeg for min del har nå allerede hatt noen dager påskeferie så nå kommer bare fortsettelsen. Men skal bli koselig å reise på landet:-)Gleder meg.
  Snakkes !
  Klems søs

  SvarSlett
 2. Klemmer tilbake! Vi gleder oss massssssse til dere kommer på hytten :-) Klems søs

  SvarSlett