onsdag 30. juli 2008

Mange baller i luften!


Det går unna her om dagen! Barna er på hytten med mormor og morfar, mens vi legger gulv i varmen.... Puh!

Måtte så klart ta opp det gamle gulvet i stuen nede først, heldigvis for at vi gjorde det - ellers hadde ikke døren til kjøkkenet gått igjen.... hehe...... Men fint, ja! Det blir sååååå bra! Hadde lyst laminat tidligere, nå blir det mørkt! Gammelt og nytt gulv på bildet......
Når stuen nedeer ferdig gjenstår stuen oppe... Der blir det gulv oppå tregulvet vi nå har. Gulvet her er så stygt og skadet at det det hadde vært en enorm operasjon å slipe det ned og så lakke.... Så derfor; vi legger nytt oppå! Samme mørke gulvet blir det - kommer til å bli så utrolig fint! Med tanke på at alle møblene våre er lyse så blir det nok ekstra fint :-) Gleder meg jeg!

Ellers har vi vært på hytten i varmen vi også. Fikk oss noen herlige og badefylte dager der ute - med 26 gr i vannet! Helt fantastisk, mer er det ikke å si om det......

Siri svømmer alene og er 100% trygg nå - slapp seg jo i syden, men det er jo en stund siden, så hun trengte litt oppvarming før armringene ble bosset...... Steffen er jo mer under vann enn over. Han dykker og koser seg og lever som en delfin :-) Selv far og mor badet hele tiden i varmen, så mange badebilder - det ble det IKKE i år.... hehe...... Men noen på land, ja, her er ett når Siri slipper krabben i bøtten sin. Synes det er så artig for sånn holdt vi jo på selv når vi var barn :-)
Når vi var oppe ved hytten, var det endel blåbærplukking ja :-) Herlig, herlig, herlig! Hva hadde sommeren vært uten alle de smakfulle, gode bærene???? Jeg bare spør!


Hjemme igjen har jeg fått plukket masse rips i hagen! Deilig å ha til vinteren (eller max høsten...... hehe) Solbærene sliter jeg litt mer med! Bringebær og stikkelsbær skal også plukkes - barna får ta det når de kommer hjem! Herlig med selvforsyning av sånt i hagen :-)
Blomstene i hagen er et syn for øyet for tiden! Nydelig med alt som spirer og gror! Det flotteste, og min klare favoritt - er liljene! I orange, gul og hvit! Nydelige er de :-)

Ellers så er laptopen min i hus igjen........... Ja, jeg er så oppgitt, så oppgitt! For hva skjer 4 timer etter at jeg hadde begynt å bruke den igjen?!?!? PIIIIIIIIIIP!!!!!!!! og sånn har det begynt hver gang...... to dager etterpå slår den seg av plutselig..... så nå er vi igang igjen........ MEN; denne gangen er det 3.gangen, så nå skal jeg bare vente litt før jeg leverer den inn igjen, så skal jeg ha pengene tilbake for hele møkkamaskinen!! H....... DRITT!

Jaja, jeg nyter sommeren, gulvet, bærene, og blomstene imens jeg :-)

3 kommentarer:

 1. Gulvet er superflott Monica! Smart å legge det oppå det gamle da! Jeg er misunnelig!
  Og enda mer misunnelig på liljene dine!.... Sukk.... Skulle gjerne hatt de! Og en hage... Og en ripsbusk... Og ett kirsebærtre og ett epletre...
  Jaja! En vakker dag kanskje! :)

  SvarSlett
 2. Grattis med nytt gulv da :-)
  Jeg vedder mye på at det ble fint...siden jeg har det samme selv:-)Det er bare kjempefint det gulvet :-)

  SvarSlett
 3. Ja, Hege & Marianne; gulvet er blitt kanonfint! Gjenstår ennå listing noen steder - måtte jo ha nye når det ble så fint, så litt mer arbeid ble det der.... og det var denne tiden som løper så fort da....
  Hege: et epletre skulle jeg gjerne også hatt ja.... Man skal jo aldri si aldri - det kommer kanskje en dag?!?!

  SvarSlett