mandag 31. mars 2008

Ny tid - nye muligheter!

Det er en spesiell dag i dag..... Harald begynner i ny jobb :-) Veldig spennende! Har jo vært 13 år i Forsvaret, og han vet hva han hadde... Virker kjempebra med den nye jobben da! Men forandringer, jepp det blir det! Han kommer til å reise endel offshore, så endringene blir nok til tider store her hjemme :-)

Påsken var noen herlige dager! Hytten er stedet - for hygge og glede :-) Vi koste oss masse også i år. Marianne var også med hele påsken denne gangen, det var kjekt for store og små!

Ellers så var det cup i helgen, for begge de to håpefulle! Først var det Sting cup for Siri på Stemmemyren fra 11.30 - 15.00, så var det Varegg cup for Steffen fra 15.30 - 19.15. Så man kan si vi fikk fotball til lunsj, middag og nesten kvelds lørdag :-)
Var jo Siri sin første cup, så det var spesielt! Rart at hun og er blitt såååå stor......

Legger ut noen bilder fra noen herlige dager på hytten :-)

Ha en strålende uke!!

2 kommentarer:

 1. Fine bilder.Kjempekos påske.Ser du har fått lagt ut bilde av meg og Harald,der fikk han,hehe:-)Også de søte villsauene som jeg gjerne skulle hatt på beite her hos meg...
  Håper det gikk greit i helgen da.Vi har hatt en travel helg selv ellers hadde det vært kjekt å være med..kanskje muligheten byr seg ved neste cup:-)
  Håper Harald har hatt en flott første dag på jobb, spennende men jeg tror han kommer til å få det helt topp der:-)
  Hils alle så prates vi en dag. I dag skal vi ha besøk her av pusefolka:-)

  SvarSlett
 2. Å! Det så ut som dere hadde det koselig i påska!
  Morsomme villsauer! Ser jo nesten ut som geiter jo! Hehe!
  Lykke til i den nye jobben Harald!
  Klemmer!

  SvarSlett