onsdag 12. mars 2008

Que sera, sera!!!

Det som skjer, det skjer! Er ikke så mye annet å si om ting i dette huset.... hehe... Ukene blir stort sett aldri slik vi egentlig planlegger det... Nå har jo ting sin faste plass i systemet i ukedagene, men bortsett fra det - ja, så skjer det alltid noe uforutsett :-) Stort sett positive ting vel og merke :-)

Så - siden sist :

Harald har kjøpt seg ny bil. Det gikk i ca 4 hele dager uten bil, så 5. dagen, da var han og svoger og så på en - og vips, så hadde Harald bestemt seg :-) Merkelig det der... menn og biler.... da er de jaggu ikke vanskelig nei!!!! Man kan jo si det sånn.... etter den bilen kom "i hus" så har jeg ikke sett særlig mye til han på kveldstid! Nå har han det travelt om kveldene fra før, men nå går jo hele kvelden... (Vi skal IKKE selge Volvoen om noen lurer....hehehe.... !)Harald har også sagt ja til ny jobb! Ingen visste at han hadde søkt engang, så det ble en overraskelse der ja. Han fikk i allefall tilbud om jobb på stedet når han var på intervju, så det var kjekt for han. Tiden etterpå har han definitivt vært i tenkeboksen.. Er ikke så lett å bare si "takk og farvel" til jobben sin etter 13 år... Det skjønner jeg så godt :-) Men nå har han altså takket ja til den nye jobben :-) Hurra og grattis så masse!!! Blir nok stor forrandring for oss alle, men jeg tror dette kommer til å bli knall - snakk om å få i pose og sekk.......


Vi har også nettopp bestilt tur til PARIS :-) Kun Harald og jeg - det skal bli herlig, herlig!!! Gleder oss nesten for masse til den turen ja :-) En venninne av meg sa bare "å, stakkars Harald" - når hun hørte vi skulle til Paris.... lurer på hvorfor? Noe med fotografering å gjøre kanskje????? hehe, endel bilder blir det nok - men aller først skal vi kose oss skikkelig masse - og bilder underveis blir det garantert!!! Skal jo bo i ene sidegaten til Champs Elyssès - så veien dit på kveldstid er ikke så lang............ elsker nattbilder jeg :-)


I helgen som kommer er det dåp for nevøen vår :-) Gleder oss masse til det! Blir en spesiell dåp ettersom begge våre håpefulle har sine "oppdrag" i kirken......

Vel, som dere skjønner så rusler det og går som normalt i familien Kork :-)
Until next time :-)

2 kommentarer:

 1. Hei Monica!

  Så moro for Harald! Grattis masse masse!
  Og du til Alta?!?! Jøss! Det blir sikkert en kjempefin tur!
  For ikke å snakke om Paris... Sukk... Dere er jammen meg heldige alle sammen!
  Ha en fin dag da Monica!

  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Sant nok Hege - Harald kommer til å få det så bra i ny jobb, selv om det blir stor forandring for oss alle :-) Men positiv forandring!!!
  Alta ja - gleder meg masse! Håper bare været holder så vi får reist til Nordkapp!
  Og Paris - what can I say...... ENDELIG :-)
  Klemmer til deg og!

  SvarSlett