torsdag 11. oktober 2007

Luringer hele gjengen... hehe..

Nok en gang må det full skjerpings til her i gården.... Nesten èn mnd siden sist allerede...
Vel, hva har skjedd siden sist da?? Høstferie, Harald på hummerfiske (med herlig og smakfullt resultat) og Steffen er blitt 11 år! I tillegg ligger Brann 98% sikkert på gullplassen i Tippeligaen - så Gullet ska`heeeem! To strålende fornøyde herremenn her i huset der ja.. De var på stadion mandag og så Brann-Lyn sammen med en kompis av Steffen og pappa. Et firkløver som etterhvert har sett endel kamper sammen.. Rimelig happy og hes etter kampen var de alle sammen :-)
Steffen har feiret bursdagen sin med familiebesøk. Mange flotte gaver og en kjempefornøyd 11- åring :-) "Barnebesøk" (får jo ikke lov å kalle det det lenger) blir neste helg - med klassefest og hele fotballaget. Han feirer sammen med Dani i år også - kjempekjekt for guttene og en lettelse for foreldrene..hehe.. Innbydelsene er klargjort i kveld, med både brannlogo og pumalogo - så de falt godt i smak. Skjorter som innbydelser er ikke verst! M1 og jeg brukte en hel kveld på de, men hjelp så tøffe de ble til slutt! Så det blir stor stas for guttene å levere de ut :-)
Vel, så var det Marianne da... Stakkars Marianne! Offer for to tuppehøner som kokkelurer, og kokkelerer... hehe... Men morro var det lell - hun lo jo godt! For å gjøre en lang historie kort; Marianne er blitt oppringt av "luringen" på Radio1 i Bergen... Og lurt trill rundt.. Jeg tror nok ikke det gikk mer enn 3 sekunder etter hun var lurt til jeg hadde henne på tråden :-) Men da knakk vi sammen begge to - i latter! Kommer i morgen tidlig på radioen - så jeg får det akkurat med meg før jeg drar. Barna rekker også å høre på før de går på skolen - HERLIG!!!
Så i morgen er det klart for årets "storbyferie".... hmmmm... Turen i år går til Drammen - Harrybyen nr. 1. LKB feirer 20 år, og det skal feires med stiiiiil!
Så pass opp - Svein Krogstad - here we come :-)
Vel, det var litt oppdatering siden sist!

Tok noen bilder på Fløyen når mamma dro barna, Timon og meg med opp med den nye banen (har faktisk ikke tatt den før nemlig..) i høsteferien. Jeg er og blir fasinert av den flotte byen vår :-) Se og nyyyyyt!
Hei og hopp så lenge :-)

1 kommentar:

  1. Det bilde var et deilig syn!!!! Eg ve te Bergen, ve te Bergen med det samme...... Vi må ta en lang prat en dag. Hils familien. Klem, Jeanette

    SvarSlett