søndag 28. oktober 2007

GULLET E` HEEEEEME!!!

Så er det endelig her - det etterlengtede gullet til BRANN! Steffen og Harald har vært på Stadion i dag, en stor og uforglemmelig opplevelse! De var mildt sagt i 100 når de kom hjem :-) Fikk jo med seg utdeling av gullmedaljer - og ikke minst en maktdemonstrasjon av kongen Helstad..


Tenk, min kjære søster Marianne - fylte 30 den uken gullet kom heeeem! Grattis med vel overstått dag mini :-)

Ellers har vi denne helgen kost oss masse! I går var vi hele dagen hos en venninne og hennes to barn - vi støpte gipsfigurer og malte masse forskjellig! Jentene fikk støpt ansiktsmasker - som må males en annen dag. Jeg laget buttons til de alle fire med Brann - seriemester 2007 på. En kjempekoselig dag - der tiden gikk så altfor fort, selv om det var nesten 8 timer! Men; vi gjør det igjen!
I dag har det vært familiedag med LKB. Kjempevellykket det også. Min bedre halvdel dro som vanlig inn en haug med premier på loddsalg - barna og vant en god del - så stor suksess her i huset!


Denne uken er det fullt kjør igjen (gleder med til juleferie, kanskje vi da får noen ukedager fri...) - og neste helg er det den store festen!! Tenk, kanskje vi får besøk av en mann i bunad med fele???? heheheehe.....


Setter inn et gullbilde av gullguttene her;
GRATTIS BRANN - og GRATTIS BERGEN :-)

1 kommentar:

  1. ÅÅÅ!!! Det håper jeg! At jeg får se en mann i bunad altså!
    Gleder meg masse til festen!

    Moro med hobbydager! Det skulle man hatt mye oftere!

    Klemmer!

    SvarSlett