lørdag 15. september 2007

En gulrot i hverdagen :-)

Åååååå, vi har bestilt sydentur til vinteren :-) Det er jo bare SÅ deilig å vite at vi skal til varmere strøk når kulda setter inn for fullt her hjemme (håper den venter til vi har forlatt landet..). Uansett; det er en skikkelig gulrot å ha i tiden fremover - HERLIG, HERLIG!!!
Så har uken flydd igjen... Jeg skjønner snart ikke hvor tiden blir av!
Vel, denne uken har bestått i; bestilling av tur, fotballtrening for Steffen (og Harald så klart), bursdag, kurs for Timon,turn for Siri, fotballtreningsstart for Siri og en syk mann! Harald har vært hjemme siden tirsdag med skikkelig snylta! Er bedre nå - heldigvis...
Så har da som sagt Siri begynt på fotball også :-) Kjempeartig!!! Skal legge ut bilde... må bare hente i det gamle kamera (har litt vegring for det..) for speilrefl klikket sidelengs (jeg og for den del!) rett før hun skulle på trening! Og gjett; de dingsene som minnekortet skal plasseres nedi, hadde vridd seg litt... KRISE!!! Men handyman her hjemme - "he fix" - men dog etter at treningen var over. I allefall - bilde kommer!
Ellers skal vi ha familiemiddag i morgen - kjempekoselig! Blir kårifål og kaker og div... Mamma har laget den aller beste kaken jeg (og min bedre halvdel + Steffen) overhode kan få - så jeg gleder meg masse!!!!
Ha en fortsatt fin lørdagskveld - jeg må ordne litt her nå :-)
Kommer innom med bilder etterhvert :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar