onsdag 5. september 2007

Alt har en ende :-)

Så var bryllupet over - de ble lykkelig gift og festen var knall!! Brudeparet strålte om kapp hele kvelden :-) Kjempekjekt å få ta del i så mye glede og lykke!
Barna - dvs alle tre små - har vært hos mamma og pappa i helgen! De har storkost seg der. Minstemann (dvs Timon) fant seg godt til rette, første gang han har sovet der. Se bildet.... hehe...
Steffen og morfar var på VilVite senteret lørdag og hadde noen kjempekjekke timer der - mens Siri og mormor var i kirken og så brudeparet!
I dag er det turnstart igjen for Siri sin del, og hun gleder seg kjempemasse!
I helgen som kommer skal hun i ikke mindre enn 3 (!) bursagsbesøk!!!!! Fredag, lørdag og søndag - og så overnatting hos tante og onkel fra lørdag til søndag innimellom dette. Blir kjempekjekt!
Er mange som har hatt bursdag før skolen begynte igjen - og alle de skal jo så klart feire nå. Steffen var på Osbadet i går i besøk - og det falt skikkelig i smak. De har vært der før, men aldri i bursdag.. Nå er det jo ikke lenge til han selv har bursdag, så faren er der for at det kan bli dyrt...hehe...
Klikk HER - en herlig sak - ta deg tid til å høre på den, du blir skikkelig overrasket...
Ha en strålende dag videre :-)

1 kommentar:

 1. Håper ikke enden var at du slutter å blogge Monica?

  Hint-hint! Hehe!
  Neida, bare tuller!

  MEN; Det hørtes superkoselig ut med bryllupet! Du har ingen bilder da? Jeg er så spent på kjolen, hår, blomster, gjester osv, osv vettu! Må få lit tips selv også, ikke sant!?

  Ellers? Står det bra til eller?

  Klemmer fra trøtt og tørst Hege! ;)

  SvarSlett