onsdag 31. januar 2007

Midtukedagen - og siste i januar!Ja, så var vi allerede kommet til onsdagen! Tiden flyr mildt sagt - tenk i morgen er det 1. februar.. HJELP!!! Bursdager i fleng i familien straks... Er ferdig med innbydelsen til Siri sin dag - skal hentes fremkaldt i morgen heldigvis. Så var i allefall den i boks :-)


Verre er det igrunnen med svogers og min kjæres... hehe.... TTT!!!! Men heldigvis vet jeg hva de ønsker seg - begge to! Må jo også nevne at min medwebber / korrekturleser og gode venninne S også har bursdag i februar! HURRA FOR DERE ALLE!!!


Ellers om dagen har jeg vært mye inne gr. isende glatte veier... Ikke noe for Bambi det nei! Nå skal det sies at det ikke bare er ute man knekker beina - fikk mld fra venninnen min i Fredrikstad i dag - og hun lå på sykehus med ikke mindre enn 3 brudd i ankelen!!! Er det mulig??? Og hvor hun hadde falt??? Inne i sin egen stue - skulle forte seg da hunden bet på noe han ikke skulle, og vips så lå hun der med armer og bein i krøll.... Jo, så det er faktisk mulig! Men jeg derimot skal være så forsiktig ute, at jeg blir inne (vet jo ikke om det er helt trygt det heller!!)... Jeg måtte jo ringe henne for å høre hvordan det sto til - men hun bare lo og lo!! Helt galen hele dama!! Skal operere i mrg og blir liggende på sykehus i allefall til søndag! Og så lo hun igjen!! Jaja, hva annet kan man gjøre?? Ønsker henne riktig god bedring i allefall :-)


Uansett - det jeg skulle frem til med denne historien (som var kort, men som ble lengre.. hehe) var at jeg hadde scrappet!!! Ja, laget min aller første LO - og andre - og tredje... hehe - blir raskt hekta!! (derfor jeg ikke spiller poker ja!).


Laget i allefall en side av Taico i forgårs kveld - var veldig fornøyd med den! Det vittige var at Steffen ville lage en selv til bruk i en lekse de har "elevens valg" - der de kan skrive om hva som helst - med visse kriterier. Og når han skulle lage, ja, da skulle jo så klart Siri og!!! Så her satt vi da og scrappet - alle tre - i går ettemiddag! Harald trodde jo det hadde rablet for oss... Men det vittige var at alle tre ble jo helt forskjellige, selv om de så jo min før de laget sine egne. De fikk akkurat de samme tingene som jeg hadde brukt, men likevel så ble de totalt forskjellig! Ganske morsomt å se :-)


I dag er det forresten kommet hentelapp i posten til meg - på MASSE bilder! Fra Praha denne gangen - til alle 5 av oss reiseglade kvins - så totalt ca 1200 bilder!!! (YES!) Vi har litt jobb foran oss, men "guriland" så gøy det skal bli! Blir noen skikkelige scrappekvelder fremover - bare jeg nå får den meget omtalte maskinen min.... hehe M1...... Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves sies det - så jeg får vel smøre tålmodet mitt :-)Men nå flokens (!) skal jeg henge opp litt tøy - favoritthobbyen min det (NOT!) - så jeg sier takk for nå! Ha en fortsatt fin dag / kveld!

2 kommentarer:

  1. Ja så var vi her igjen... Du tvinger meg til å gå innom bloggen din... minner meg på det mange ganger om dagen. (nå er du stygg sier du)...jeg har deg på øret nå som alltid... Tror jeg snart skal få telefonen limt fast til øret mitt for den er jo alltid der, hehe.
    Gleder meg til å holde på med bildene, det blir artig :-)Ennå mer gleder jeg meg til å se postsekken du fikk i dag. Jeg har jo fått i oppgave å sortere alle bildene, gleder meg (NOT)....Men hva gjør jeg ikke for deg min kjære.

    SvarSlett
  2. Heia heia Monica. Hva er det du klager over...Det er jo SÅÅÅÅ gøy å henge opp klær....så kan du gå i kirken etterpå..(etter du har vasket "gålvet" selvsagt). Litt treg med denne bloggingen min fortiden. Jeg er jo på farten hele tiden. Men tenkte å oppdatere litt nå..hadde ikke ført skrivet det så våkner mitt barn som ennå ikke er 100% i form. C'est la vie. Februar er bursdagsmåneden deluxe ja. Takker for hilsen. Korrekturleser hehe...med alle mine skriveleifer så er det kanskje ingen karriere å satse på. he he (Brukte blanco på skjermen her i sted...går det bort????) Et sted jeg jobbet på engang så....eller kanskje jeg heller skal blogge om det hos meg selv... :) Klemmer fra en overtrøtt medwebber ;)

    SvarSlett