lørdag 13. januar 2007

Kuer er jo søte dyr :-)

I dag har hele familien stilt mannsterk for å gå på juletrefest på gården like ved oss. Kjempekjekt for barna - Siri synes kalvene er helt herlig og stikker gjerne fingrene frem slik at de kan bruke de som tåteflasker! Og så ler hun, hehe... Steffen er ikke fullt så begeistret kan man si....
Kuene er jo litt store, og så har de så utrolig lange tunger!!! Uansett hvor man står så er det en eller annen luring som klarer å svinge tungen bortom deg - helt utrolig! Men vittig! Og så er de jo sååååå søte!!!
Vel, nissegrøt og juletregang ble det i kulden - tenk, uten regn! (utrolig heldig var vi der). Og så kom nissen da - med masse godter til de små!
Med andre ord - en vellykket juletrefest :-)
Nå er det tid for litt klargjøring for kvelden; barna skal på overnatting, og vi skal i 30-årsdag i kveld. Må bare finne klær først... alltid like morro.... og alltid like frustrerende for resten av heimen her... hehe, men det ordner seg alltid til slutt :-) så jeg får vel bare kaste meg i det - lete, prøve, lete litt til og styre på. Og så kommer Harald - tar på seg det - og vips så var han ferdig... Sånn er det, verden er ikke alltid like rettferdig!!!!!
Ha en god helg :-)

1 kommentar:

  1. Er de virkelig så søte...husker jeg traff på noen da jeg tok bakveien til Suitellet for en del år siden..de var ikke så søte syns jeg da.
    Menn & klær....
    Var men en en gang som skulle kjøpe seg en dongeribukse...han tok den fra hyllen og gikk rett i kassen..HALLO skal du ikke prøve den engang sier jeg...HALLO tilbake: Jeg vet jo hva som passer meg sa han...Sånn er det med den saken. Håper det var en vellykket fest med eller uten klær ;)

    Klemmer fra Snefrid

    SvarSlett