søndag 20. september 2009

ABC utfordring - Å

Litt svineri har satt meg ut av spill mht alt i noen dager her :) Neida, ikke svineinfluensaen - men influensa er for meg likevel noe svineri :))))
Vel, siste runde i denne utgaven av ABC`en til Petunia SKULLE jeg bare få med meg!

Å for ÅRSTID
Dvs en årstid jeg elsker å hate - eller hater å elske, nemlig vinteren :))
Vinteren er en flott tid, men jeg er ikke så glad i den..... Joda, jeg er glad i den fordi den er flott, ungene storkoser seg og det er uendelig med fotomuligheter :) Men likevel; det er kaaaaaldt, ikke alltid like lett å ta seg frem, og jeg kan dessverre delta i svært få vinteraktiviteter.
Derfor blir det sydentur på oss hver vinter. Riktignok kun 2 uker - men ååååååå, det hjelper sånn på :)

Likevel er vinteren for meg en herlig tid mht fotografering! Det er så mange naturlig flotte og ekte motiver; alt fra frosten til de store snømengdene :)

10 kommentarer:

 1. Jeg synes også det er herlig å komme seg til varemere strøk noen uker hver vinter. Men ellers så synes jeg vi er heldige som har sånne tydelig skiftende årstider, med høsten som den aller vakreste.
  Jeg er så enig med dattra di - hadde jeg vært ung igjen, så skulle jeg satset på gård, jeg og.
  Takk for hggelig kommentar! :)

  SvarSlett
 2. sikke nogle dejlige billeder af vinteren, du har taget. Jeg har det nu præcis som dig og holder mere af de andre årstider :-) Men jeg tror ikke, jeg ville undvære vores skiftende årstider - trods alt.

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder!! Frost på trær og planter er rett og slett nydelig! :D

  SvarSlett
 4. Enig ! jeg også har slik innstilling til vinteren..og jeg liker heller ikke ta bilder av noe jeg misliker såå sterkt..så nå fremover blir det mindre bilder som blir tatt..venter til våren kommer lokkende frem.

  SvarSlett
 5. Er ikke glad i vinteren jeg heller, men med slike fine bilder som du viser her, så blir den på en måte til å holde ut!!
  Flott avslutning på denne første runden av deg og jeg håper jeg ser deg igjen neste runde også.

  SvarSlett
 6. Flott Å-innlegg, så nydelige bilder! Må innrømme at jeg ikke er stor fan av vinteren jeg heller, men det er blitt LITT bedre etter at jeg begynte å fotografere - vinterbilder er jo bare flotte :-) Ha en fin uke!

  SvarSlett
 7. NYDELIGE vinterbilder! :)))

  SvarSlett
 8. Frost er vakkert! Nydelige bilder du viser her :)

  SvarSlett
 9. Herlige blinkskudd som vanlig

  SvarSlett