fredag 4. september 2009

ABC utfordring - Æ

Vi er straks ferdig med en hel runde med ABC- utfordringen til Petunia. Ukene har jammen gått fort! Jeg hadde aldri tenkt at jeg skulle være med hele runden, men blir man hekta - ja, så blir man det :) hehe
Vel, denne uken er det Æ som står for tur, og hos meg blir
Æ for ÆRLIG
For meg er noe av det viktigste i livet Ærlighet. Er man ærlig så kommer man langt. Det er også viktig å tørre å stå for det man har sagt, så det er ikke alltid det er like lett å være ærlig - men det er SÅ viktig!
Det er nok av de rundt omkring som lyger om andre og som tror de vinner på det selv, men slikt kommer alltid for en dag! Og da er det noe som heter "Ærlighet varer lengst"!
Å være ærlig, og å tørre stå for det man sier viser at du er en person folk kan stole på - og slike mennesker trenger vi alle :)
Ok, da - i noen sammenhenger kan det faktisk være lurt å ikke være ærlig! Men det vil ikke si at vi skal lyge, men helle holde munn! Og enkelte burde faktisk gjøre det av og til - holde munn altså :)
Så skal jeg fortelle dere en hemmelighet: Helt ærlig liker jeg høsten best av alle årstider! Joda, jeg elsker varmen og alt som spirer om våren og sommeren - men høsten med sine fantastiske farger er et underverk - hvert år :)
Bildet mitt ble tatt i forgårs på tur. Riktignok med mobilkamera, så kvaliteten er ikke så god. Men det viser så tydelig alle de flotte fargene som er på sin vei :))
Ha en god uke alle sammen :))
 

17 kommentarer:

 1. Vilken bra tolkning på Ä. Din bild är fantasiskt vacker. Färgerna minner om hösten och speglingarna om att allt kommer tillbaka till dig, så var god mot alla, tänk på vad du säger och hur du bemöter andra. Ha en fin fredag.

  SvarSlett
 2. Helt enig, høsten er best. Og Ærlighet varer lengst - enig i alt du skriver! Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 3. Så sant, så sant! En skal være ærlig, men: Tro ikke alt du hører, si ikke alt du vet. Da sparer du mange bører på sinn og samvittighet. Takk for din hilsen.
  Fra Margit.

  SvarSlett
 4. Så sant, Ærlighet er et must !

  SvarSlett
 5. Ærlighet varer lengst,ingen tvil om det! Og det er deilig med høst,men kunne det bare vært sol og ikke regn,så hadde det vært perfekt:) Nydelig bilde som illustrerer tida vi går inn i på en flott måte:)

  SvarSlett
 6. Det var fint skrevet, ja, ærlighed varer længst - et dejligt bud på Æ!

  SvarSlett
 7. Flott innlegg!! Ærlighet er viktig her i livet! Uten det kommer man ikke langt her i verden (eller noen gjør jo det, men til hvilken pris...)!!

  God helg!

  SvarSlett
 8. Ærlighed, ja tak, det er også nemmest (omend ikke altid gratis), for så skal man ikke holde styr på løgne!!!
  Rigtig god weekend ;-)

  SvarSlett
 9. "Ærlighed varer længst" erkendte tyven og tilstod alt. Det gav ham 3 måneder ekstra i Villa Gitterly.

  SvarSlett
 10. Du har så rett, ærlighet varer lengst!
  Dette med å holde munn er spesielt viktig her på bygda synes jeg, rykter oppstår lettere enn en regnskur, spesielt når alle kjenner alle...
  God helg! ;)

  SvarSlett
 11. Æsj, jeg hadde skrevet en kommentar her, men så hikket maskinen eller blogger og så var den borte.
  Jeg får prøve å oppsummere:
  Jeg er helt enig med deg. Ærlighet er viktig. Folk som man vet lyger er de mest slitsomme som finnes. Jeg har vanskelig å forholde meg til dem.
  Jeg kjenner meg igjen på dette bildet også! Her har jeg gått mye du!
  God helg til deg!!!

  SvarSlett
 12. Ærlighet er et flott ord og ikke minst utrolig viktig! Det er så mange som overhodet ikke er ærlige, og det er trist.

  Takk for melding på face, jeg kan sikkert gjøre noe med det, vet du :)

  God helg til deg!

  SvarSlett
 13. Flott innlegg. Og enig med deg, ærlighet er utrolig viktig. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 14. Flott tolkning, Monica!!
  Og nydelig bilde:0)
  God helg, klem

  SvarSlett
 15. Vackert, vackert på bilden!!

  SvarSlett
 16. Ingen lett bokstav dette, men elegant løst.

  SvarSlett
 17. Ærlig grei og flott løsning

  SvarSlett