tirsdag 21. juli 2009

Ferie og morro :))

Ferie = morro :))
Det er alltid artig med ferie - med alt man kan gjøre når man faktisk har lyst! Oppleve nye steder og treffe mennesker man ikke ser hver dag :)) Det er opplevelser for store og små i lange baner - OM man ønsker! Det er helt valgfritt!
I år har vi vært i Sandefjord i en fantastisk 60-årsdag - som gav utrolig mange minner!
Vi var i Oslo der opplevelsene stod i kø for oss alle, både store og små. Og vi hadde noen kjempekoselige dager i Fredrikstad med besøk på "Allsang på Grensen". Det i seg selv var en flott opplevelse - og artig for barna å få se alt som måtte gjøres på nytt for å få det bra nok for TV...... hehe! Man kan si det slik: Maria sang ikke like vakkert i "live" - ikke husket hun teksten heller - som på TV :))
Ellers går no dagan! Siden vi kom hjem har jeg hatt den store ryddesjauen.... Vel, i noen skap og skuffer har det fått gjennomgå - og nei, jeg er ikke ferdig! Bare trekker pusten :)) Har også fått fliset på kjøkkenet - endelig! Jeg er kjempefornøyd :))
Har også fått laget en ny header for Linn sin blogg

Dessuten har jeg vunnet ukespremien i BA med sommerfuglbildet mitt :))


Håper dere alle har en flott sommer :))

2 kommentarer:

 1. Ja, det bildet i Ba fortjente du virkelig å vinne med. Det er knallbra!
  Det ser ut som vi får innevær noen dager fremover, men det er litt godt det også. Vi dro på lang tur i dag. Pakket regntøyet i en sekk, minstemann tok sykkelen og så dro vi i vei. Helt utrolig nok kom vi oss i hus igjen før det begynte å regne. Det så stygt ut noen ganger, men jammen gikk vi klar.
  På søndag gjorde jeg unna bildene til U... ingen hemmelighet hva det blir når man bor i Bergen.
  Veldig find en headeren du har laget. Tar meg en tur innom den bloggen og tar en titt:)

  SvarSlett
 2. Takk for det :) Ja, jeg er veeeeldig fornøyd med det bildet selv også! Et sjeldent blinkskudd - jeg visste ikke at den sommerfuglen kom flygende inn i bildet før jeg så bildet i stort på pc`en :))
  Dette været er til å bli sprø av - føles som om vi har høstferie..... hehe :)
  U`en din har jeg visst lenge - ikke så vanskelig å gjette :) Hvis du ikke har valgt USF Verftet da, hehe :)

  SvarSlett