fredag 17. juli 2009

ABC utfordring - T


Nok engang - nye innlegg skulle gjøres ila uken - men tiden går så fort! Det er derfor allerede klart for ABC-utfordringen til Petunia :-)
Har hatt altfor mye å gjøre denne uken egentlig....: ryddesjau i skap og skuffer MÅ til når man har ekstra energi :-)

Men; min T denne uken står for tre forskjellige ting:

T for TTT!!!!! Ting-Tar-Tid........
På ferieveiene er det velkjente biler som "suser" avgårde! Håper ingen tar seg nær av at jeg sier dette - men MÅ bobilene bare kjøre videre uten å se i speilene???? Når det ligger 1 km kø etter de er det faktisk på tide å stoppe og slippe bilene forbi!!!!!

T for TAPT..
Slike som dette så vi endel av i Oslo... Det mangler liksom noe vesentlig her..... heheT for TREVARMER :-)
I Eidfjord har trærne strikkesjal på seg! Utrolig artig!!! Vi hadde en lang diskusjon i bilen om hvordan de hadde fått dette til - artig :-) Barna kom frem til mange gode forslag om hvordan og hvofor!
Bildet er ikke så bra ettersom jeg måtte lysne endel for at dere skulle se sjalet -som selvfølgelig var det med minst farger av de alle!!!! Husk; vi KJØRTE forbi...hehe20 kommentarer:

 1. Tre Tiltalende Tolkninger - Tak.

  SvarSlett
 2. Hehe, kjekt å ligge bak slike i sommertrafikken. God løsning og fine bilder!

  SvarSlett
 3. Her fikk du fram en ting som mange bilturister irriterer seg over.. Tapt og Trevarmer var ikke dårlige representanter i denne leken, de heller. God sommerhelg fra Margit.

  SvarSlett
 4. Sjov tolkning - sikke nogle fantastiske billeder :)

  SvarSlett
 5. Så morsomme varianter av T'er..
  selv likte jeg jo trevarmeren...jeg strikker nemlig selv...men noen trevarmer har jeg ikke laget.....enda ...he he .
  Go freddag og helg :)

  SvarSlett
 6. Tre artige bidrag på T. Sjal på trær - det var noe nytt, og morsomt! Fin helg!

  SvarSlett
 7. Artig! Denne siden skal jeg vise til niesen min, hun kommer til å falle "pladask"! Riktig god helg!

  SvarSlett
 8. Den trevarmeren var bare helt herlig:)Genialt! Og ja!!! TTT - det er noe alle vet!!! Akkurat nå lengter jeg tilbake til den tiden det bare var å knipse et bilde og legge ut – uten at jeg beskar, laget rammer eller gjorde noe annet med det. Redigering tar tid du, men det er jo gøy da, men ikke når det nærmer seg stygt ukens ABC innlegg:)
  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 9. Disse trevarmerne er nok satt på trærne når de er plantet - for de går ikke rundt og rundt! Mange trær i Eidfjord som hadde det :))
  TTT ja - det er helt å bli gaaaal av!!!
  Petunia: akk så enig med deg der......

  SvarSlett
 10. Haha, det var mneget morsomt - tak for et godt grin ;O)

  SvarSlett
 11. Det finnes ikke noe bedre enn å ligge bak en rad med bobiler ha ha, det bør ikke være sent på dagen da i allefall ;o)

  Trevarmere har jeg aldri sett,men vet at oppe i nord pakker de inn enkelte store trær når det blir vinter,men da snakker vi antagelig andre dimensjoner enn dette.

  Flott innlegg!!!

  SvarSlett
 12. Artig innlegg, og trevarmarane var jo geniale;9)

  SvarSlett
 13. Skikkelig artige T'er dette her!
  Så er det ikke bare bobilsjåførene som av og til burde ta en titt i speilet! I sommer har jeg nemlig ligget i kø bak sinker av ulike kategorier. Huttetu så irriterende det kan være!

  SvarSlett
 14. Så artig T. Det sykkelbilde var kult, trist for eieren :0)

  SvarSlett
 15. Morsomt innlegg! Ha en fin helg!

  SvarSlett
 16. Det var tre gode løsninger på oppgaven det! Ja, det med bobilturister er virkelig irriterende, og håper det ikke skal lage alt for mye styr for meg nå når jeg skal til tyskland neste uke! Og de trevarmerene har jeg hørt om, skikkelig artig fenomen det der!!

  SvarSlett
 17. Så artig trevarmer! :D
  Ha en fortsatt fin helg ;)

  SvarSlett
 18. For meg virker det som disse turister i bobiler lever i sin egne snevre verden. Kanskje tror de at de er i sin egen bolig og ikke helt forstår at de faktisk er en del av trafikk-bildet. Fryktelig tirriterende.

  Trevarmeren er ganske så sjarmerende og sykkelen med sine tapte deler er et trist syn.

  SvarSlett
 19. Hehe, trevarmerne engasjerte :)) Har faktisk aldri sett det før! Men i alle mulige farger var de - og virkelig et syn :))
  Bobiler er et irriterende innslag på veiene i sommermånedene :) og ja, jeg er sikker på de tror de lever i sin egen verden - i sin egen bolig, og uten tanke for omverdenen....

  SvarSlett
 20. Det här gillade jag! Bra T!

  SvarSlett