mandag 18. mai 2009

En fantastisk 17-mai-helg :-)

a er all storstilt feiring over - både 16.mai på Brann stadion, Melodi Grand Prix og 17.mai!

2 av 3 med fantastisk resultat :-)  (Brann spilte uavgjort...)

Lørdag var vi jentene her hjemme en tur på Gamlehaugen, 200 årsmarkering for Statsbygg. En nydelig dag; varmt og flott vær! Vi tenkte gå på omvisning inne på slottet, men det var såååå lenge å vente før de satt det igang, at vi til slutt gikk! 

Gutta gikk på Stadion - tradisjonen tro! Brann - Start. Det gikk ikke så bra, for det ble uavgjort... Men; stemning er det alltid på  Stadion.

Mens gutta var på Stadion dro vi på Ulrikens topp! Jepp, vi dro - vi tok banen opp! Den helt nye banen :-) Jeg er som kjent ikke så glad i høyder, ei heller denne banen, men må man så må man! Og opp kom vi! En flott utsikt i flott vær :-) Minstemann fikk også kose seg litt i snøen (!) der oppe - artig!

Så var det Grand Prix Finale om kvelden - storslått :-) Og fantastisk med seier til Norge og Alexander Rybak :-) Nå har jeg lenge sagt at jeg var sikker på at han kom til å dra seieren i havn - men man kan jo aldri vite mht stemmingen på naboland.... MEN; i år gikk det Norge sin vei :-) Så nå er spørsmålet...... "hvilken by blir valgt til å huse finalen neste år?"

17.mai feiringen ble som seg hør og bør, en stor suksess :-) Først tog , så lunsjkoldtbord her hjemme med familien, så skolen - og til slutt byen :-) Trøtt, sliten og gåen om kvelden - da er dagen fullkommen :-)

Her er to montasjer fra dagen; først Gamlehaugen så Ulriken - der også et fullsatt stadion sett i fugleperspektiv :-)
Helt til slutt; en montasje fra dagens feiring :-) Hurra for Norge - Hurra for 17.mai!!!


6 kommentarer:

 1. Gamlehaugen og japanske kirsebærbomster er jo bare lekkert! Og med blå himmel att på til.

  SvarSlett
 2. Flotte bilder, både frå 17, mai feiringa, Gamlehaugen og Ulrikken. Har tatt bana opp til Ulrikken, men sidan eg har ein smule høgdeskrekk så driv eg å psyker meg opp til ein ny tur. Har jo så lyst på nokre flotte bilder:)

  Tusen takk for hyggeleg kommentar på bloggen min! Satte stor pris på den. Eg har vore innom den andre bloggen din og har allereie lært masse av leksjonane dine. Har tenkt å prøve å bli med på nokre konkurranser etterkvart også. Må berre få ut fingen som det så fint heiter:)

  Håpar du synest det er greit at eg legg deg til blogglista mi, for eg vil gjerne komme tilbake hit:)

  klem:)

  SvarSlett
 3. Flotte bilder!! Bergen e en flott by!! :-)

  Monica

  SvarSlett
 4. Det var en fantastsk helg, ja!
  Virkelig flotte bilder fra Bergen du har her :)

  SvarSlett
 5. Byen er Bergen og laget er Brann!

  SvarSlett