fredag 31. oktober 2008

En får værra som en er!

Hørt sangen? Den er god, egentlig nesten for god! hehe.....
Datt over denne på youtube...... Skremmende - virkelig skremmende...
Hvordan skal det gå med de stakkars jentene våre som vokser opp i dag?
Det er noe i det: "alt er mulig med sminke! (og photoshop!!)
Nei, en får værra som en er - og værra stolt av det :-)


tirsdag 28. oktober 2008

Dett i desen og litt til!

En flott tur til Ullensvang er over - det var en virkelig flott tur på alle måter! Eneste nedsig var at jeg var snylta forkjølet på hele turen.... Så det var litt strek i regningen... Men veldig kjekk tur - kjekke folk å reise på tur med :-)

Tok noen bilder av Sotrabroen - ikke så ofte jeg er under den..... ikke oppå egentlig heller men :-)

Vi har spist god mat (sinnsykt mye godt..), badet, tatt boblebad og kost oss masse, masse!

Båtturen innover fredag var en heller frisk opplevelse - og enda til var vi heldig med været :-) Heldigvis var det ikke så mye bølger som vi var redd for en stund, men Korsfjorden var heftig - da fløy det på glass, knus, knus... hehe :-)

Resten av helgen var det skikkelig høstvær ute, så det var perfekt å holde seg inne! Rebusløpet lørdag stod jeg klokelig over ettersom hodet dunket og bomullet inni helst ville ut.. haha!

Vel, endel bilder tok jeg da - bla fra utsikten fra hotellrommet vårt :-) Upåklagelig!



Vel hjemme etter busstur - som for øvrig var en flott tur - har jeg siden omtrent lagt på sofaen! Helt utslått! Måtte til legen i går ettermiddag, etter mye mas fra Harald, så da ble det penicillinkur og klar beskjed om å ta livet med ro i noen dager!!!! Bronkitt ja, skjønte det var noe når det ble litt tungt å puste ja.......

Men; dett i desen er jeg ikke lenger, takk og pris for det, nå er det bare lenger ned det sitter litt fast! Løsner nok fortere enn jeg aner - håper jeg! Har så altfor mange planer i helgen - den blir som vanlig travel :-)

torsdag 23. oktober 2008

E`det mulig?!?

I dagens dataverden - og digitale verden - burde det være mulig å få til nesten alt mulig når det gjelder bilder! Lerret som en gang var forbeholdt fotografene er nå på billigsalg hos diverse fotobutikker! Vel og bra er det - for fotointeressen øker med slike muligheter :-)
MEN: noe så enkelt som kvadratiske bilder..... DET har de vansker med! Vel, ikke alle - men en så stor kjede som Foto Knudsen burde fikse dette lett som ingenting!
I fjor til jul hadde jeg laget julekort for en venninne, tatt bilder og alt, og leverte inn ferdig design til nevnte kjede. De skulle lage x antall av julekortet - og som kjent så sender man ikke bare 3-4 stykker av dette! Når jeg så kom for å hente de hadde de kappet ene siden på julekortet!!! Da hadde jeg spesifikt spurt om størrelse og alt før jeg leverte inn - og joda, de jeg hadde laget var i korrekt størrelse! Men når vi så målte de ferdige bildene hadde de kappet 2mm på siden - og alt ble jo feil! E`det mulig?
I år skal jeg lage nye kvadratiske (har dilla på dette formatet av en eller annen grunn...) - og har vært i kontakt med nevnte kjede på mail for å høre om det er mulig å bestille dette på nett. Men neida, de har bare ferdige maler og design til bruk. Men som dere vet - ferdige design er ingenting for denne dama - det skal lages fra scratch! I allefullefall - det er altså IKKE mulig hos den kjeden! E`det mulig?
Hos Eurofoto derimot er det fullt mulig - så da skal jeg gi de en sjanse på dette! Har vært i kontakt med de - og FOR noen hyggelige folk :-) Så der blir mine bestillinger i fremtiden!
Tragisk at min faste bildeleverandør gav seg - det har skapt litt vansker for meg i ettertid, så hun er savnet :-(
Vel, en venninne fortalte meg også om tidligere nevnte kjede i dag (derfor jeg egentlig blogger litt om dette...) og de hadde også for henne kappet bildet! Er jo helt fantastisk at de bare gjør slik de vil - de må jo for svarte se på designet før de bare kutter! Dårlig, dårlig reklame...... Og jeg sier bare:
E`det mulig?!?!?!

mandag 20. oktober 2008

Fint vær ute til å være inne i!

Det er været vi har for øyeblikket!
Det regner sidelengs og er et helt vannvittig høstvær!! Skikkelig trivelig ute til å være inne :-) Stearinlys er tent og vi får gjøre det beste av det!
Tok et bilde tidligere i dag - rett fra terassen... Bildet ser faktisk helt uklart ut - det er bare regnet!!!!! Det regnet så hinsides!

Nå i kveld regner det som om himmelen har åpnet seg - og det blåser så det river i husveggene!




Det gjelder å kose seg inne i sånt vær! Så litt blomster må man ha tilgjengelig! Fikk disse for litt siden, de er såååå nydelige :-)


Until next time - CARPE DIEM <3


onsdag 15. oktober 2008

Puh!

Et lite pust i bakken.....
En kjempetravel uke forrige uke - inkl helgen!
Bursdagsfeiring for eldstemann, som var kjempevellykket!
Så nå kan vi puste litt innimellom slagene :-)
Må vise dere et bilde eldstemann tok av Timon - er bare såååå herlig! Et skikkelig blinkskudd!


mandag 13. oktober 2008

Stakkars......

Kom over denne - synes virkelig synd på stakkaren....
Dette må da være tidenes forlovertabbe!
Tro om han ler av det i dag?!? Uffa....
Nå skal det bety lykke med vann i sløret da, men..... !

mandag 6. oktober 2008

Hånd i hånd - tross alt :-)

Som alle vet er det endel uenigheter mellom søsken til tider....... hehe..... Vi har vel alle vært der ja! Men tross alt; de er søsken og det er godt å ha en hånd å støtte seg til :-)

I helgen fikk jeg tatt noen bilder av barna mens det var opplett - og ble rimelig fornøyd med resultatet...



Ellers er gubben heima igjen etter en ukes hummerfiske! Godt de kom seg hjem før høstværet satt inn for fullt :-) Resultatet ble bra, så vi har fylt frysen med god sjømat.... namnam......

Ha en flott uke - med masse stearinlys :-)