tirsdag 28. oktober 2008

Dett i desen og litt til!

En flott tur til Ullensvang er over - det var en virkelig flott tur på alle måter! Eneste nedsig var at jeg var snylta forkjølet på hele turen.... Så det var litt strek i regningen... Men veldig kjekk tur - kjekke folk å reise på tur med :-)

Tok noen bilder av Sotrabroen - ikke så ofte jeg er under den..... ikke oppå egentlig heller men :-)

Vi har spist god mat (sinnsykt mye godt..), badet, tatt boblebad og kost oss masse, masse!

Båtturen innover fredag var en heller frisk opplevelse - og enda til var vi heldig med været :-) Heldigvis var det ikke så mye bølger som vi var redd for en stund, men Korsfjorden var heftig - da fløy det på glass, knus, knus... hehe :-)

Resten av helgen var det skikkelig høstvær ute, så det var perfekt å holde seg inne! Rebusløpet lørdag stod jeg klokelig over ettersom hodet dunket og bomullet inni helst ville ut.. haha!

Vel, endel bilder tok jeg da - bla fra utsikten fra hotellrommet vårt :-) Upåklagelig!Vel hjemme etter busstur - som for øvrig var en flott tur - har jeg siden omtrent lagt på sofaen! Helt utslått! Måtte til legen i går ettermiddag, etter mye mas fra Harald, så da ble det penicillinkur og klar beskjed om å ta livet med ro i noen dager!!!! Bronkitt ja, skjønte det var noe når det ble litt tungt å puste ja.......

Men; dett i desen er jeg ikke lenger, takk og pris for det, nå er det bare lenger ned det sitter litt fast! Løsner nok fortere enn jeg aner - håper jeg! Har så altfor mange planer i helgen - den blir som vanlig travel :-)

2 kommentarer:

  1. Dakar lille dette dotti :-)))))
    Det går oppover igjen du får trøste deg med det. Nå har du en god unnskyldning for å slippe å gå ut i dette fryktelig kalde været så bare å nyte dagene inne. Ute er det til å fryse tærene av seg...brrr... :-)
    Klems fra borti svingen :-)

    SvarSlett
  2. takk, takk!! er på vei oppigjen nå ja :-) klemmer

    SvarSlett