fredag 19. desember 2008

Det nærmer seg jul med stormskritt :-)

"Bare 5 dager igjen!" Hver morgen hører jeg disse ordene fra minstemann! Hun er helt i 100 over at det nesten er jul og har full nedtelling - som for øvrig har vært en stund! Ja, eldstemann også så klart, men han er litt mer sindig der... hehe...

Så er det bare 5 dager igjen..... 5 dager med siste innspurt for mange!

Vi var tidlig ferdig med julegavene i år - heldigvis! Men dog, dette har jo resultert i at det blir noen ekstragaver hist og her - stort sett på barna da men..... hehe..... Så det er litt farlig å bli ferdig så tidlig! Finner jo alltid noe når det nærmer seg likevel, selv om vi er lite i butikkene rundtom i disse dager!

Det er en stund siden siste innlegg nå - har vært så mye her! Travle tider med avslutninger i alle formater, julebord i flere omganger (kjempekoselige da), og mye styr ellers! Så dagene har flydd, om enn raskere enn de pleier!

Julen tilbringer vi hjemme i år også, med besøk :-) Gleder oss til det, kjempekoselig! Tradisjonen tro har vi julegrøt om formiddagen der tante er gjest også i år (er det når hun ikke må jobbe julaften) - hun er jo like spent som barna her i huset! Så mandel i grøten har vi, med premie! Ikke den tradisjonelle julegrisen da, for ingen av de tre barna (les: inkl. tanten) liker marsipan........ hehe!

Ellers blir det en helt sikkert en flott og deilig jul - vi ser frem til late dager i ro!

Heldigvis kan vi straks begynne skikkelig nedtelling til ferie i varmen også - er ikke lenge til nå! Hjelp som jeg gleder meg til noen uker i sol og varme!!!!!! Sjelden jeg har gledet meg såååå mye til å reise til Syden! Sikkert fordi 2008-turen ble så kjempebra, og barna er blitt så store så de storkoser seg! Det skal bli sååååååå godt :-)

Vel, det er på tide å ønske dere alle en riktig GOD JUL :-)
Kos dere, slapp av og la julefreden senke seg i heimen!!!


1 kommentar:

  1. Selvfølgelig er tanten like spent som barna - det er jo jul og dvs pakker,pakker og atter pakker.Jeg bare ELSKER å knipe og gjette og ikke minst åpne.Kommer nok aldri til å bli voksen på det området du. God jul til alle sammen - gleder oss til julen.
    Klem

    SvarSlett