søndag 19. april 2009

ABCutfordring - G

Nok en gang er jeg sent ute med ABC`en - men denne gangen har jeg god grunn!!!
Jeg har i flere dager sittet med laptop`en til minstemann med problemer der.... Nå er det løst - og alt er velstand :-)  Og jeg er klar for ABC!!!

G`en min blir som andre her  Gamle Bergen og Gamlehaugen.

I Gamle Bergen er det helt herlig å vandre rundt å ta inn alle inntrykkene. Sist vi var der synes barna det var artig å skrive med penn og blekk - og å sitte på gammeldagse skolepulter! Dette er opplevelser som er artig igjen og igjen! Ikke minst - vi trenger slike opplevelser i dagens jag og mas! Så er dere i Bergen - ta dere en tur!! Dere vil ikke angre :-)
9 kommentarer:

 1. Så flotte bilder fra Gamle Bergen og Gamlehaugen! Det var kjekt at du hadde emd bilder innefra fra Gamle Bergen. Vi var der ute før sesongen åpnet i fjor og alt var stengt. Det var masse stillaser rundt omkring, så det ble liksom litt begrenset hvor jeg tok bildene. Rakk ikke ut igjen før G'en på ABC her. Men de er vel ikke åpne enda heller, så det er vel fullt vedlikehold der ute i år også.
  På bildet ditt fra Gamlehaugen bare forventer vi at det snart lener seg en prinsesse ut av tårent og firer en lang flette ned til oss.
  Et kjempefint innlegg og bilder, Monica!!!

  SvarSlett
 2. Det har vært flere slike "erkebergenske" bidrag, og det er bra. Du har dokumentert Gamle Bergen og en del av utspillingene veldig fint. Et innlegg etter min smak.

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte bilder fra en by som jeg dessverre kun har besøkt en gang for maaaange år siden. Men nå har jeg virkelig lyst til å ta meg en tur igjen :)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. VAKKERT! nydelige bilder!

  Monica

  SvarSlett
 5. Kjempefine bilder!
  Et flott G valg! To steder i Bergen som jeg ofte besøker!
  Må nok ta meg en tur snart begge stedene;)

  SvarSlett
 6. Smukke billeder; MEN så så jeg den gamle tandlægestol. Bang Flsh Back til barndommens tilbagevendende mareridt. Det var uden lokalbedøvelse. Jeg fortrød at jeg kiggede ind, men kun næsten.

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder :)
  Grøsser med tanke på den tannlegestolen, :-O

  Var innom GamleBergen for nokre år sidan, flott museumsområde.
  På Gamlehaugen har eg aldri vore, men sidan eg har bodd ti år i Bergen er eg der ca 1 gang i året, so det er ikkje for seint endå :)

  SvarSlett
 8. Flotte bilder fra Bergen!
  Har vårt en del ganger i Bergen, men ikke fått med så mye av disse severdighetene, så det får bli avsatt en helg til det. Har jo fått så mange gode tips etter at abc utfordringen begynte.

  Og fikk helt frysninger da jeg såg tannlegestolen... for det var nokså lik vi som småbarn satt i og fikk gjennomgå med hyl og skrik, hele klassen satt i venterommet og hørte hva som foregikk inne, ikke rart vi ble redde. Da den tannlegen sluttet og vi fikk ny, var det som å komme til himmelriket, alt var moderene, og ingen skrek!

  Takk for titten det var flott!

  SvarSlett
 9. Flotte bilder!
  Nr. 5 er nyyyydeeeeliiiig! :)))

  SvarSlett