fredag 8. februar 2008

HÕLA - We`re back in Business!

Så var vi tilbake til det kalde nord igjen...... Det var jaggu ikke med glede vi forlot 25 grader og knallvær onsdag nei! Og så kaldt som det var her når vi kom hjem da.... iiiiik!
Men; det er noe i det de sier; Borte bra men hjemme best! Ting går seg fort til når man bare er kommet hjem, enn hvor tungt det er innerst inne! Nå skal vi i allefall være glad snøen var vekk da...
Stakkars Marianne, hun har hatt mye jobb hun mens vi var vekke.... Men skryt skal hun ha - hun har bestått vaktmesterprøven med glans :-) Så takk, tusen takk, Marianne !! Vi vet i allefall at vi har en brukandes vaktmester til neste tur - hehehe..... Det har sine ulemper å være så flink vettu!! Et lite bilde her av Timon viser vel hvor han koser seg! Bildet er "lånt av Marianne"......
Så var det turen vår da! En fantastisk tur på alle måter! Vi var knallheldig med været; de første dagene var det litt skyer innimellom og endel vind (sterk til tider) - så dermed slapp vi å bli solbrent! Solfaktor er jo så klart et "must", men solbrent ble vi altså ikke - heldigvis!
Andre uken var det knallvær hver eneste dag - så da fikk vi virkelig solt oss masse. Det gjorde skikkelig godt for kropp og sjel - tro meg :-)

Vi hadde leid bil i to uker, så endel utfarter ble det - men dog ikke så mange som vi hadde tenkt! Stranden fristet for mye til det........


Ellers må det jo nevnes at min andel av fotografier ble en smule amputert..... Min flaks - jeg fikk sandkorn på linsen, og på bildebrikken - i tillegg til andre "ulumskheter" - så det ble ikke de store fotosessionene på meg. Men heldigvis hadde vi Steffen sitt kamera med, så det ble flittig brukt - i tillegg til videokamera da :-) Men en del bilder fikk jeg da tatt - kan jo ikke la være ..... Hadde søren meg ikke dratt med meg alt utstyr for ingenting heller..... rusk får være rusk i så måte....

Totaltsett kan man vel oppsummere hele turen slik; SOL, herlig, avslappende, varmt, sjø, basseng, turer, bilturer, opplevelser, fotografering, gode middager, koselig selskap, flott leilighet, sand, mange fotballspillere (Vålerenga bodde samme sted) osv... Tror jeg kan holde på en stund :-)
Vel, så var det hverdag igjen, med alle gleder den har :-)

Søndag blir det familiemiddag her for Siri - tirsdag er det stoooort jentebesøk som står for tur :-)

Ha en solfylt uke alle sammen!!!!!

2 kommentarer:

  1. Kjekt å ha dere hjemme igjen.Var litt tomt her uten alle sammen,men Timon og vi har kost oss masse :-) Takk for "lånet".
    Dere har storkost dere og det har dere fortjent.Alltid godt med en ferie.Kanskje vaktmesteren blir med til neste år...hvem vet :-)

    SvarSlett
  2. Er jo alltid godt å komme hjem - tross alt!!!
    Jepp, regner med vaktmesteren blir med neste år - de trenger nok en norsktalende vaktmester der nede.......... Du får bare begynne å spare, så er du klar for litt varme i januar/februar neste år :-)

    SvarSlett